Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 13 of 13 items

Запчастини для мотокоси McCULLOCH B28 B

Запчастини Mcculloch для бензокоси моделі B28 B у нашому інтернет-магазині представлені у великому асортименті. На ваш вибір для тримера можна купити: двигун, редуктор, стартер, карбюратор, запалювання, бензобак, повітряний фільтр та інші запасні деталі. Доставка замовлення здійснюється по Україні в найкоротший термін.

Американська компанія Mcculloch на ряді з ланцюговими пилками, снігоочисниками, газонокосарками та іншим садовим інструментом пропонує споживачеві широкий серійний ряд тримерів для трави, кущорізів та тримерів для огорож. Модель Mcculloch b28 розроблена спеціально для стрижки трави будь-якої жорсткості, швидкого вирівнювання країв газону, видалення молодих чагарників.

Технічні та експлуатаційні особливості мотокоси Mcculloch b28

Рознімний вал травокосарки дозволяє використовувати даний агрегат з будь-якими типами насадок для різних видів робіт у приватному господарстві. Так, змінюючи нижню частину, бензокоса з легкістю може перетворитися на розпушувач, триммер для живої огорожі, кромкоріз чи інший необхідний інструмент. У стандартну комплектацію мотокоси Mcculloch b28 включені захисний кожух, напівавтоматична тримерна головка Tap n´Go з точною подачею корду (2 мм) та сталевий чотиризубчастий ніж.

Потужний та мобільний побутовий триммер b28 із шириною зрізу 43 см дуже зручний в експлуатації завдяки наявності наступних особливостей:

- надійної конструкції, що дозволяє застосовувати інструмент для тривалої щоденної роботи;

- невеликої ваги агрегату;

- екологічного потужного двигуна (1,1 к.с.);

- низький рівень шуму установки;

- праймера підкачування палива, що полегшує запуск (Soft Start);

- технології OxyPower, що забезпечує кращу ефективність використання палива;

- ремінного оснащення на обидва плечі;

- ергономічній рукоятки велосипедного типу, що підлаштовується під зростання оператора;

- полегшений доступ до повітряного фільтра.

Купуючи запчастини Mcculloch онлайн на сторінках нашого магазину за доступною ціною, власник бензотримера зможе вчасно здійснити ремонт свого інструменту або планово здійснити технічне обслуговування з мінімальними витратами. Бажаємо приємного вибору!