Специальная цена!
На складе
6 375 грн 7 500 грн -15%

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 4 of 4 items

Бензопила EMAS

Бензопила EMAS – сучасний бензоінструмент, розроблений відомою компанією EMAS (Тайвань). Спеціалізуючись на виготовленні тримерів, мотокос, бензинових ланцюгових пилок, виробник, йдучи в ногу з часом, має відмінний потенціал і потужне оснащення для дослідження міжнародного ринку та створення конкурентоспроможних виробів.

Практично не поступаючись за характеристиками першокласним продуктам брендів Stihl, Emak, Husqvarna, бензопили EMAS відповідають головним вимогам ринку бензиномоторної техніки. Бензопили EMAS пропонуються українському споживачеві за прийнятною ціною. Відмінний вибір бензинових пилок у побутовому та професійному виконанні, маса позитивних відгуків споживачів роблять бензопили EMAS досить популярними на території України.

Як вибрати і де купити бензопили EMAS

Бензопила EMAS, маючи у своєму розпорядженні багато функцій, здатна виконати ряд завдань: будівельні, лісоповальні роботи, заготівлю дров, розпил деревини. Володіючи великим моторесурсом, бензопили EMAS у кілька разів перевищують ліміт простих ланцюгових пилок.

Для правильного вибору мотопили варто керуватися переліком необхідних параметрів: потужністю двигуна, пильною гарнітурою (ланцюг і шина), вагою, наявністю захисту від зворотного удару, антивібраційною системою.

До створення бензопил EMAS були залучені досвідчені інженери, професіонали високого рівня. Завдяки їхнім старанням ланцюгові пили Емас придбали ряд переваг:

- невелика вага;

- компактність;

- хороші потужнісні характеристики двигуна;

- можливість виконання широкого кола робіт;

- очищення повітря (зниження зношування повітряного фільтра);

- тривалий термін служби (кований трисекційний колінвал);

- антивібраційну систему LowVib;

- масляний насос, що регулюється (просте регулювання мастила ланцюга);

- швидкісне регулювання натягу ланцюга;

- зручне керування (вигнута рукоятка);

- легкий запуск установки SmartStart;

- систему аварійного гальмування ланцюга;

- електронне запалення;

- зручність контролю рівня палива та олії;

- просте обслуговування.

Прийнявши рішення купити бензопили EMAS в Україні, є ймовірність зіткнутися з проблемою вибору постачальника інструменту. Остерігайтеся підробок, віддавайте перевагу тільки спеціалізованим компаніям, які дбають про якість продукції, що реалізується.

Купуючи в інтернет-магазині «Pila.com.ua» бензопили EMAS, Ви значно економите свої кошти та час, купуючи продукцію надійної якості за помірною ціною в он-лайн режимі сайті компанії!