Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 8 of 8 items

Запчастини для бензопил Husqvarna 61

У наш час важко уявити роботу лісорубу без основного інструменту - ланцюгової бензопили, тому запчастини для бензопил Husqvarna 61 так потрібні. Однак, і простий обиватель уже давно знайомий з бензопилою, адже сезонні роботи на дачних ділянках практично не обходяться без обрізання сухих гілок дерев, заготівлі дров.

На українському ринку бензопил виділяється шведський виробник Husqvarna, при цьому ціни запчастин бензопили не такі великі. Фірма вже не перший рік займається розробкою та виробництвом газонокосарок, садових тракторів, інструментів для обробки каменю та звичайно ланцюгових бензинових пилок.

Переваги бензопили Husqvarna 61

Однією з улюблених пил середньостатистичних користувачів стала модель Husqvarna 61. Це високопотужна пилка, класична бензопила для тих, хто виконує невеликі обсяги робіт, але потребує високої продуктивності.

Антивібраційна система інструменту «Low Vib» полегшує роботу та запобігає розвитку професійних захворювань. Наведемо низку технологій та характеристик, властивих даній моделі:

- ланцюгове гальмо, що активується силою інерції, забезпечує ефективне гальмування;

- колінчастий вал із трьох частин має значну міцність;

- масляний насос, що регулюється, робить можливим контроль мастила ланцюга, що подається;

- картер зі сплаву магнію та алюмінію створений спеціально для роботи на підвищених оборотах;

- ергономічне захоплення забезпечує зручне положення кистей.

Які запчастини для бензопил Husqvarna 61 можна придбати в нашому магазині?

Якщо Ви вирішили купити запчастини для бензопил Husqvarna 61, то ця модель встигла показати себе в роботі. Купити запчастини на бензопилу та провести своєчасний ремонт – все що потрібно, щоб продовжити термін експлуатації інструменту. Робота несправною бензопилою не тільки скрутна, а й становить неабияку небезпеку оператору.

В інтернет-магазині «Pila.com.ua» Ви можете придбати всі необхідні запчастини для бензопил Хускварна: карбюратори, колінвали, кільця поршневі, амортизатори, глушники, ланцюги, свічки. Ми надаємо як оригінальні, так і якісні аналоги запчастин до бензопил в Україні. Щоб купити запчастини до бензопил Husqvarna 61 достатньо скористатися зручним сервісом з оформлення замовлення на сайті. І незабаром магазин здійснить швидке складання, відправлення та доставку Вашого товару!