Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 3 of 3 items

Запчастини на мотокосу Husqvarna 240R, 245R, 245RX

Запчастини на мотокосу Хускварна моделей 240R, 245R/RX реалізує інтернет-магазин «Pila.com.ua» за вигідними цінами в Україні. Запасні деталі до мотокоси Хускварна, які ми рекомендуємо, допоможуть швидко усунути різні несправності, повернувши інструменту повну працездатність.

У шведських мотокос Husqvarna відгуки найкращі. Тримери даного бренду мають чималу вартість, тому їх ремонт обійдеться набагато дешевше за придбання нового кущорізу. Купуйте лише якісні (бажано оригінальні) комплектуючі, розхідники та аксесуари, які вам довго прослужать.

Характеристики бензокос та запчастин на мотокосу Хускварна

Бензинові тримери 240R, 245R, 245RX більше не випускаються виробником, але досі дані моделі досить широко використовуються в Україні. Цьому є кілька основних причин, першою з яких є їхнє професійне призначення та можливість експлуатації при максимальному навантаженні (розчищення чагарників та покіс густої трави).

Серед особливостей конструкцій травокосарок та їх оснащення варто звернути увагу на:

- потужність двигуна (1,8-2 кВт);

- довгу штангу з великим кутом захвату;

- знижену вібрацію завдяки системі LowVib;

- зручне розташування інструмента щодо оператора;

- складну рукоятку, що повертається, полегшує транспортування коси;

- універсальну ріжучу систему (може застосовуватися металевий диск, пластикові ножі, тримірна голівка з ліскою);

- невелику вагу агрегату;

- зручну підвіску.

Запрошуємо вас відвідати інтернет-магазин «Pila.com.ua» та купити недорого продукцію високої якості! Асортимент товару для цієї групи мотокос не такий великий, але основні деталі завжди є в наявності. У каталозі запчастин на мотокосу Хускварна 240R, 245R/RX ви знайдете поршень, циліндр та колінчастий вал. Приємного вибору!