Showing 1 - 4 of 4 items

Запчастини для мотокос Stihl FS 75, FS 80, FS 85, FS 85R

Ви хочете мати акуратно стрижений газон у себе на подвір'ї, а не милуватися неестетичною бурхливою рослинністю? При цьому мотокоса Штиль вийшла з ладу, і ви знаходитесь в пошуку запчастини Stihl для мотокос? Будьте впевнені, ви зробили правильне рішення, відвідавши наш сайт! Тільки в нашому інтернет-магазині ви знайдете для себе величезний вибір мототехніки, комплектуючих та розхідників.

Звертайтеся до наших консультантів, і ви неодмінно отримаєте професійну допомогу. Оформляючи замовлення у нас, ви зможете купити продукцію без попередніх передоплат та за дуже вигідними цінами.

Тример Штиль вимагає ремонту – потрібні запчастини Stihl для мотокос

Потужні німецькі бензокоси Штиль моделей FS 75, FS 80, FS 85 (R) впевнено справляються навіть із найжорсткішою травою та густими чагарниками на великих за площею територіях. Велике тягове зусилля чотиритактного двигуна 4-MIX, високий момент, що крутить, і жорсткий вал приводу роблять даний інструмент просто незамінним.

Мотокоса Stihl FS75, FS 80, FS 85 (R) також поєднує в собі такі характеристики:

- плавний пуск без ривків;

- мінімальна кількість вихлопних газів;

- низький рівень шуму;

- невелика вага (4-5,3 кг);

- наявність антивібраційної системи, що знижує вібрації рукоятки при роботі кущорізом;

- зручну мультифункціональну рукоятку;

- ергономічна ручка велосипедного типу з можливістю регулювання кута нахилу до 90 градусів;

- наплічний ремінь для перенесення бензотримера;

- ефективну ріжучу систему (автоматичну косильну нейлонову котушку, металевий тризубий/чотиризубий ніж).

Будь-який технічний агрегат має властивість вичерпувати свій ресурс роботи, вимагаючи вимушеного ремонту. У такій ситуації скористайтесь електронним каталогом запчастин Stihl для мотокос на нашому сайті, знайдіть необхідний товар та оформіть замовлення. Наш сервіс та ціни вас приємно здивують!