Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 10 of 10 items

Запчастини для мотокос AL-KO BC 4535 II S Преміум, FRS 4125, BC 4125 II Комфорт

В Україні запчастини для мотокоси AL-KO завжди можна знайти на сторінках нашого інтернет-магазину. Широкий вибір комплектуючих для різних моделей бензоінструменту, якісний товар, недорога вартість, можливість онлайн замовлення та швидка доставка – далеко не всі переваги нашої компанії.

Як правило, всі мотокоси AL-KO використовуються для скосу трав'яної порослі, стрижки газонів і видалення бур'янів. Дана техніка відрізняється широким набором функцій, універсальністю застосування, продуктивністю та високими технічними показниками.

Бензокосою Алко можуть користуватися як професіонали, так і любителі, що піклуються про свою садову ділянку. Мотокоса AL-KO дозволить вам виконати заплановані роботи за будь-яких умов завдяки оснащенню потужним двигуном та якісною ріжучою системою.

Особливості та переваги моделей тримерів Алко

Розглядаючи бензинові коси AL-KO моделей BC 4125 II Comfort, FRS 4125, BC 4535 II S Premium, варто виділити їх наступні подібності:

- у конструкції: пряму розбірну штангу, розбірний вал, велосипедну рукоятку;

- в ріжучій системі: наявність можливості застосування двох косильних гарнітур у вигляді ножів та волосіні (товщиною 2,4-3 мм) з автоматичною подачею;

- в ергономіці: зниження навантаження на руки та рівномірний розподіл ваги інструменту за рахунок ременя ранцевого типу;

- витривалість бензинового двигуна, що має верхнє розташування;

- простоту обслуговування та експлуатації;

- тривалість роботи без дозаправки (паливний бак об'ємом 0,8 л).

Алко запчастини до даних моделей мотокос взаємозамінні, що значно спрощує пошук та вибір комплектуючих. Купити запчастини Алко з найбільшою для вас вигодою та за низькою ціною завжди можна на сайті компанії в онлайн режимі. У електронному каталозі запчастин є фото, опис та характеристики кожної деталі. Для отримання більш детальної інформації та консультації телефонуйте менеджерам нашого магазину. Приємних покупок!