Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 38 items

Олива та мастила до бензопил та мотокос

Моторна олива для бензопили, мотокоси, а також мастило для редуктора мотокоси та масло для змащення ланцюга бензопили, шини – обов'язкові компоненти паливної суміші для інструменту та необхідні мастильні матеріали для догляду за пильним ланцюгом, шиною та редуктором коси.

Купуючи садову техніку таку, кожен покупець сподівається на безвідмовність інструменту та його тривалий термін служби. Але варто розуміти, що цей факт насамперед залежить від власника агрегату. Тільки правильна експлуатація та належний догляд будуть надійним гарантом ефективної та тривалої експлуатації бензотехніки.

Олива для мотокоси та бензопили завжди в наявності в онлайн-магазині «Pila.com.ua»

Садовий інструмент вимагає виконання чітких інструкцій у підборі мастильних матеріалів та оливи для мотокоси та бензопили. При використанні неякісних, неправильно підібраних олій або нерегулярному застосуванні може виникнути передчасне зношування, корозія деталей, які призведуть до скорочення терміну служби техніки. Тільки високоякісна олія може гарантувати довговічність та безперебійну роботу інструменту, скорочуючи потребу в обслуговуванні та ремонті.

Моторна олива для мотокоси, мотопили, будучи компонентом паливної суміші техніки, забезпечує:

- гарне змащування циліндропоршневих підшипників;

- зумовлює чистоту вихлопів при великих навантаженнях та напруженій роботі;

- виконує функцію легкого запуску при негативних температурах, що дуже актуально під час роботи взимку (для інструменту з чотиритактним двигуном).

Пропорція оливи та бензину для бензопили, мотокоси становить 1:50.

Метою використання мастила для редуктора мотокоси є максимальне зниження зносу і захист від процесів окислення і корозії. У той самий час для вільного обертання ланцюга бензопили необхідно також періодичне її змащування. Масло для змащення ланцюга бензопили, володіючи гарною в'язкістю, гарантує легке обертання пиляльного ланцюга без утруднень за будь-яких температур.

У нашому магазині представлений великий асортимент олив і мастил, що використовуються в садовому інструменті. Наші досвідчені консультанти зможуть Вам допомогти у виборі. А також коректно оформлять Ваше замовлення та відправлять транспортною компанією до місця призначення - у будь-який населений пункт України.

Тут Ви знайдете моторну чотиритактну та двотактну оливу для мотокоси, бензинової ланцюгової пили, зможете купити мастило для мотокоси (редуктора) або мастило для змащення ланцюга бензопили та шини імпортних та вітчизняних виробників. /p>

Дана лінійка олив та мастил представлена ​​такими торговими марками: Stihl (Німеччина), ALCO (США), Husqvarna (Швеція), Hausgarten (Польща), Rapid (Польща), WERK ( Україна), Ital (Італія) та ін. Також є всі додаткові аксесуари-помічники для правильного і безпомилкового приготування паливної суміші: каністри, лійки, мірні склянки та ємності. Чекаємо на Вас! Купуйте тільки у нас високоякісні оливи для мотокоси та бензопили!