Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 15 items

Запчастини на мотокоси Stihl FS 56, FS 56 C, FS 56 R, FS 56 RC

У нашому інтернет-магазині ви зможете купити запчастини на мотокоси Stihl FS 56 (C, R, RC) за доступною ціною. Будьте впевнені, ви купуєте комплектуючі та інструмент високої якості, які суттєво полегшать вирішення багатьох завдань. Бронюйте товар онлайн, беріть участь в акціях, отримуйте приємні знижки та безкоштовну доставку! Оцініть всю вигоду співпраці з нашою компанією.

Власники серії нових мотокос Stihl FS 56 з комфортним оснащенням повною мірою можуть користуватися всіма перевагами тримерів даних моделей. До таких переваг варто віднести:

- потужний двигун 2-MIX, що видає 10 тис. об./хв.;

- можливість виконання великого обсягу робіт;

- мала вага агрегату (5 кг);

- зручне управління триммером Штиль завдяки наявності плечового ременя, ручки велосипедного типу та комфортного кута нахилу редуктора;

- економне споживання палива двигуном (на 20 % нижче);

- система легкого пуску;

- знижений рівень вихлопів відпрацьованих газів (нижче на 70 %);

- ручний паливний насос;

- багатофункціональна рукоятка;

- безпека роботи (комплектація захисними окулярами);

- ефективність косіння двострунною тримерною головкою або сталевим двозубим (чотиризубим) ножем трави, кропиви та бур'янів.

Необхідні запчастини Stihl для мотокос, що потребують ремонту

На сторінках інтернет-магазину запропонований широкий вибір Штиль запчастин та змінних деталей інших виробників, що мають аналогічні характеристики. В наявності є: двигуни, карбюратори, стартери, повітряні та паливні фільтри, паливні баки та інше.

Всі рекомендовані деталі допоможуть усунути поломки різного роду, відновивши працездатність інструменту. При цьому ремонт мотокоси коштуватиме недорого в порівнянні з покупкою нової техніки. А, вибираючи якісні оригінальні запчастини та витратні матеріали, бензокоса зможе ще довго служити власнику.

Наші технічні фахівці готові допомогти вам зробити правильний вибір і дати потрібні рекомендації. Ми пропонуємо тільки найкращі запчастини Stihl для мотокос! Приємної подорожі сторінками нашого інтернет-магазину!