Конфігурація отвору посадки зірочка на 9 шліців Діаметр посадки під трубу валу, мм 26

Специальная цена!
На складе

Конфігурація отвору посадки зірочка на 7 шліців Діаметр посадки під трубу валу, мм 26

Специальная цена!
На складе

Конфігурація отвору посадки зірочка на 9 шліців Діаметр посадки під трубу валу, мм 26 Об'єм двигуна, куб. см 52 Потужність двигуна, л. с. 4,2

Специальная цена!
На складе

Об'єм двигуна, куб. см 52 Потужність двигуна, л. с. 4,2

Специальная цена!
На складе

Конфігурація отвору посадки зірочка на 9 шліців Діаметр посадки під трубу валу, мм 28

Специальная цена!
На складе

Об'єм двигуна, куб. см 52 Потужність двигуна, л. с. 4,2

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 9 of 9 items

Насадки до мотокоси

Красивий газон, доглянута присадибна ділянка, акуратний дворик без порослі та зайвої трави - мрія кожного. А з таким інструментом, як мотокоса, мрія обов'язково стане дійсністю.

Бензокоса являє собою агрегат, за допомогою якого без особливих зусиль можна видалити бур'яни, чагарники і навіть заготовити сіно. А при використанні додаткових насадок для мотокоси ця техніка виконує всі завдання. Але переобладнати агрегат можна лише за наявності роз'ємної штанги. Також варто зауважити, що на мотоустрій бажано встановлювати навісне обладнання того ж бренду.

Таким чином, насадки для мотокоси дозволяють:

- значно розширити діапазон функціональних можливостей інструмента;

- полегшити робочий процес;

- скоротити час виконання садових робіт.

Купити насадки на мотокосу в Україні можна в наступних варіаціях:

- кущоріз;

- пила;

- культиватор;

- повітродув;

- човновий мотор;

- снігоприбиральник і т.д.

Особливості насадок до мотокос. Критерії вибору

Коректно обрані насадки до мотокосуи дозволять максимально ефективно виконувати складні та рутинні завдання на дачній ділянці цілий рік. Так, перед покупкою навісного пристрою власнику бензотримера необхідно визначитися з типом насадки.

Насадки для мотокоси на кшталт «кущоріз» актуальні при декоруванні живоплоту. Цей аксесуар є установкою з великою кількістю ножів на валу, які делікатно стрижуть вирощену рослинність. Насадка висоторіз для мотокоси (пила) часто застосовується на будівельних майданчиках та в саду при виконанні висотних робіт з обрізки дерев, гілок, сучків.

Насадка культиватор на мотокосу являє собою штангу з фрезою та редуктором. Її використання можливе як на відкритих земляних ділянках, так і в теплицях. Цей аксесуар з легкістю виконає розпушування, підгортання, обробіток ґрунту на грядках навколо зелених насаджень.

Тример з повітродувом буде корисний комунальним службам і дачникам. Оскільки застосовується для прибирання майданчиків, доріжок, різних поверхонь від сміття, листя, свіжого снігу, будівельного пилу. Вибір насадки «снігоприбиральник» врятує власника будинку, дачі у зимову погоду. Цей навісний аксесуар допоможе розчистити будь-яку територію від снігу.

Важливо правильно підібрати насадки до мотокоси. Тому консультації фахівців нашого інтернет-магазину плюс огляд товару на сайті та корисні відео на каналі завжди допоможуть правильно та недорого купити навісні аксесуари.