Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 0.325 Довжина шини, см 38 Кількість ланок, шт. 64

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Picco Довжина шини, см 30 Кількість ланок, шт. 44  

На складе

Ширина паза, мм 1,5 Крок ланцюга, дюйм 0,325 Довжина шини, см 45 Кількість ланок, шт. 72

Специальная цена!
На складе

Напильник призначений для заточування ланцюгів бензопил з наступними характеристиками: Ширина паза, мм 1,1/1,3 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 40 Кількість ланок, шт. 52

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Зовнішній діаметр, мм 145 Внутрішній діаметр, мм 22 Товщина, мм 4,2

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1,3 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Picco Довжина шини, см 40 Кількість ланок ланцюга, шт. 54

Специальная цена!
На складе

Насадка для заточування пильного ланцюга з алмазним напиленням підходить для бензопил з наступними характеристиками: Крок ланцюга, дюйм 3/8" Picco

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1,3 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Picco Кількість ланок, шт. 1640

Специальная цена!
На складе

Крок ланцюга, дюйм 1/4" Кількість ланок, шт. 28

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1.5 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 45 Кількість ланок, шт. 68

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 35 Кількість ланок, шт. 50  

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1,3 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 40 Кількість ланок, шт. 57

На складе

Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 40 Кількість ланок, шт. 57

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 110 items

Ланцюги до бензопил

Ланцюг бензопили - один з основних найбільш зношуються елементів бензопили, який часто схильний до зносу, розтягування і виходу з ладу. Бензопила, будучи незамінним інструментом, без якого не обійтися при виконанні садово-паркових, будівельних та побутових робіт, допоможе з мінімальними трудовитратами позбутися сухих гілок, кущів, дерев, заготовити дрова, розпиляти колоди та будівельні заготовки. Будучи багатофункціональною технікою, цей агрегат користується великою популярністю та активно застосовується працівниками МНС, комунальних служб, сільських та лісових господарств.

Регулярна і своєчасна заміна запчастин бензопили при їх виході з ладу - гарантія безперебійної роботи вашого надійного помічника, від якого залежить вирішення важливих завдань з обробки деревини. З цією метою ланцюг на бензопилу підлягає оперативній наточці, натягу або повній заміні, щоб уникнути виключення можливого простою в роботі.

Купити ланцюг до бензопили в «Pila.com.ua» - оцінити всі переваги

Якщо у Вас виникла необхідність купити ланцюг на бензопилу в Україні, інтернет-магазин «Pila.com.ua» готовий допомогти з вибором нового ланцюга.

Підбираючи ланцюги до бензопил, наші фахівці обов'язково врахують відповідність усіх технічних характеристик Вашого інструменту з моделлю ланцюга:

- крок ланцюга бензопили (відстань між найближчими зубами);

- товщину провідної ланки;

- висоту профілю (глибина різання);

- довжину виробу;

- тип різальних ланок.

Спеціалізуючись на продажі витратних запчастин, комплектуючих та інструменту, компанія пропонує вам найнижчі ціни, широкий асортимент, індивідуальний підхід до кожного клієнта, професійну допомогу та швидку доставку продукції!

Ви завжди зможете купити ланцюг для бензопили в Україні провідних виробників у магазині «Pila.com.ua» за найдоступнішою ціною! Оригінальні ланцюги Штиль (Stihl), Partner, Husqvarna – світова продукція, яка має великий авторитет і відрізняється високим рівнем якості, практичності та довговічності. Продуктивність та стійкість до зносу цих ланцюгів до бензопил роблять оригінальні вироби безперечними лідерами серед конкурентів.

Оскільки заточування ланцюга бензопили – необхідний захід та гарантія безпечної та тривалої експлуатації обладнання, у нас Ви зможете придбати напилки, набори для заточування ланцюгів, верстат ланцюгів бензопили. В асортименті також є все необхідне обладнання для склепування та розклепування ланок ланцюга, комплектуючі та інструменти для ремонту бензопил.

Компанія «Pila.com.ua» - найкращий Ваш вибір!