Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 13 of 13 items

Запчастини на бензопилу Husqvarna 268, 272 XP

Запчастини на бензопилу Husqvarna 268 - гарантія надійності та максимальної продуктивності інструменту. Якщо Вам потрібна ергономічна напівпрофесійна бензопила середньої цінової категорії, то ця модель створена саме для Вас.

Компанія Husqvarna розпочала виробництво різних садових агрегатів та запчастин Хускварна більше трьох століть тому, задовольняючи найрізноманітніші вимоги своїх клієнтів. Дбаючи про природу, забезпечуючи максимальну потужність стійкостей, підприємство отримало позитивну репутацію на міжнародному ринку. На даний момент Хускварна є найбільшим у світі виробником садової техніки.

Запчастини на бензопилу Husqvarna 268 відрізняються високою якістю та тривалим часом експлуатації. Сама бензопила оснащена різними функціями, які допоможуть любителям та професіоналам у роботі:

- Air Injection системою, що допомагає зменшити кількість шкідливих викидів у навколишнє середовище;

- системою LowVib, що зменшує потужність вібрацій, тим самим робить процес роботи безпечнішим;

- система пуску Automatic Smart Start, що спрощує процес запуску бензопили;

- комбінованим управлінням дросельною заслінкою;

- кришкою повітряного фільтра, що швидко знімається;

- віброзахищеним карбюратором;

- масляний насос, що регулюється.

Якщо у Вас виникне необхідність заміни будь-якого елемента бензопили, Вам варто звернутися до сервісного центру або зробити заміну самостійно. Потрібно лише знайти надійну запчастину на бензопилу Husqvarna 268.

Де придбати запчастини на бензопилу Husqvarna 268, 272 XP

В асортименті онлайн-магазину «Pila.com.ua» Ви можете легко знайти такі витратні матеріали та запчастини на бензопилу Husqvarna оригінального та аналогового виробництва:

- стартери;

- муфти зчеплення;

- циліндри, поршні;

- маслонасоси та паливні шланги.

Наші постачальники гарантують якість товару, а магазин у свою чергу - швидку доставку по Україні в будь-який населений пункт, загальнодоступні ціни, вигідні пропозиції та налагоджений сервіс!

Купити оригінальні запчастини на бензопилу Husqvarna можна, звернувшись до менеджерів компанії або залишивши замовлення на сайті. Консультанти допоможуть Вам у виборі відповідної деталі, максимально заощадивши Ваші кошти та час. Дзвоніть прямо зараз! Приємних покупок!