Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 2 of 2 items

Запчастини для мотокоси Oleo-Mac Sparta 746, 753

До мотокоси Олео Мак запчастини можуть знадобитися зовсім несподівано, у будь-який момент її застосування. Тому так важливо завжди мати під рукою набір найнеобхідніших змінних деталей до мотокоси Олео Мак. Зробити вибір комплектуючих та купити зі швидкою доставкою завжди можна на сторінках нашого інтернет-магазину.

Наприклад, якщо в процесі роботи чути нестандартний шум з постукуванням, рекомендується негайно приступити до виявлення несправності. Сильна вібрація при запуску інструменту - поширена проблема, яку найчастіше можна виявити у бензокос, що експлуатуються без діагностики протягом двох років. Перегрів корпусу тримера також не повинен залишатися непоміченим. Більше того, якщо агрегат став погано заводитися, потрібно оперативно виявити поломку та замовити до вашої моделі мотокоси нові запчастини.

Мотокоси Олео Мак Спарта, запчастини до моделей 746, 753

Професійні мотокоси Oleo-Mac Sparta 746, 753 обладнані потужним двотактним двигуном (2,5-2,8 к.с.), що дозволяє виконувати трудомісткі роботи з розчищення чагарників, косовиці трави і навіть заготівлі сіна. Великий запас міцності та надійності, ергономічний дизайн, зручний плечовий ремінь, великий паливний бак (1,5 л) дозволяють оператору протягом тривалого часу працювати без перерви на відпочинок.

Перевагами мотокос марок 746, 753 є:

- екологічність (знижена токсичність відпрацьованих газів завдяки системі фільтрації);

- низький рівень шуму та вібрацій (подвійний ативібраційний захист);

- високий крутний момент двигуна навіть на низьких оборотах;

- висока продуктивність інструменту за будь-яких умов (збільшений повітряний фільтр і підшипники колінчастого валу);

- довгий термін служби (міцний сталевий двосегментний поршень та вал);

- надійна ріжуча система, що складається з тримірної головки з ліскою та ножа.

Відмінністю між мотокосами Oleo Mac Sparta 753 і 746 є різні діаметри поршневої групи, але при цьому посадка циліндрів однакова.

В інтернет-магазині «Pila.com.ua» вартість на запчастини до мотокоси Олео Мак цілком доступна, до того ж на вас чекають відмінні акції та знижки на різні групи товарів!