Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 69 items

Запчастини для бензопил Partner

Запчастини для бензопил Partner від відомої однойменної шведської компанії Партнер, виробника лісопильної бензотехніки, понад 25 років поставляються на ринок України. Надійні, якісні, безпечні ланцюгові пили Partner користуються популярністю та великим попитом у садівників, будівельників, працівників комунальних служб та лісозаготівельних підприємств.

За допомогою бензинових пилок Партнер можна легко заготовити дрова, обрізати старі гілки, пиляти невеликі дерева та заготовки. Легкий запуск, зручність та комфорт в управлінні, потужний двигун, електронна система запалювання, антивібраційна система, ергономічні рукоятки та інерційна гальмівна система ланцюга – основні переваги бензопил марки Partner.

Більшість рухомих деталей та вузлів бензопили піддаються неминучому зносу, агрегат втрачає працездатність та функціональність. Дуже частою поломкою підлягають пиляльні ланцюги та полотна, циліндропоршнева група, підшипники, колінчастий вал та інші деталі. У такій ситуації без запчастин для бензопил Partner просто не обійтись.

При перших ознаках поломки бензопили варто купити запчастини на бензопилу Партнер і зробити їх заміну самостійно або в будь-якому сервісному центрі. Вибираючи необхідні комплектуючі, необхідно знати модель та рік випуску бензопили.

Запчастини для бензопил Partner в «Pila.com.ua» - Ваша впевненість та гарантія якості

Інтернет-магазин «Pila.com.ua» пропонує своїм клієнтам купити запчастини на бензопилу Партнер в Україні будь-якої модифікації з гарантією якості, надійності та довговічності деталей. Запчастини для бензопили Партнер, придбані в нашому магазині, допоможуть власникам агрегату виконати будь-який ремонт із мінімальними витратами.

В асортименті компанії Ви знайдете:

- деталі та основні вузли мотора (карбюратор, модуль запалення);

- елементи подачі палива (фільтри, шланги);

- деталі стартера (ручки, троси);

- компоненти системи запалювання (свічки, котушки);

- складові повітроочисної системи і т.д.

Наглядним посібником з самостійного ремонту бензопили Partner Вам стане відео-огляд «Ремонт бензопили Партнер. Заміна поршневої групи», розміщений на веб-сторінці компанії.

Не забувайте, що ефективна та довгострокова служба Вашої бензопили можлива лише при правильній експлуатації інструменту та регулярному технічному обслуговуванні (своєчасній заміні повітряних та паливних фільтрів, підтримці інструменту в чистому вигляді, використанні строго за призначенням).

Не втрачайте свій час та гроші, довіртеся компанії «Pila.com.ua», купуйте тільки у нас запчастини для бензопил Partner!