Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Закліпки підходять для ланцюгів бензопил з такими характеристиками: Крок ланцюга, дюйм 3/8 Товщина ланки, мм 1,3

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 6 of 6 items

Розклепування, клепка ланцюгів. Обладнання, інструменти, комплектуючі

Клепка пиляльних ланцюгів та розклепування – необхідні дії з ремонту ланцюгів бензопил та електропил, застосовні у випадках поломки зубів, подальшого відновлення цілісності, вкорочування або виготовлення нових ланцюгів.

На сьогоднішній день майже кожен сільський житель або власник заміської ділянки має у своєму господарстві бензопилу. Будучи необхідним та незамінним помічником у виконанні будівельних, побутових, садових робіт, пила з легкістю допоможе заготовити дрова, розпиляти колоди та заготовки, видалити або обрізати дерева, чагарники. Як і будь-який агрегат, бензопила потребує дбайливого догляду та регулярного технічного обслуговування. Зведення правил експлуатації наведено в інструкції до кожної моделі інструментів.

Пильний ланцюг піддається впливу високих навантажень, тому є деталлю, яка найбільш схильна до зносу. Несвоєчасне натягування, заточування, ремонт або заміна ланцюга бензопили наражає на небезпеку оператора пристрою, зменшує продуктивність, працездатність інструменту і призводить до неполадок зірочки або шини.

Ланцюг до бензопили складається з окремих ланок, які з'єднані між собою заклепками для ланцюгів бензопил. При експлуатації пристрою, неправильному натягу або заточування ланцюга деякі елементи (ріжучі зуби, ланки) виходять з ладу та підлягають заміні. Для зняття ланок ланцюга та повторної установки відремонтованих або нових екземплярів використовується спеціальне обладнання для розклепування та склепування ланцюгів бензопил:

- верстат для клепки ланцюгів бензопил/верстат для розклепки ланцюгів бензопил;

- спеціальний інструмент для заклепки ланцюга;

- клепки для ланцюга бензопили;

- різні механічні пристрої.

Цю процедуру звичайно можливо виконати ручним способом, але верстатні роботи – більш акуратні, точні, якісні, займають трохи часу, а головки мають гладку поверхню.

Клепка та розклепування ланцюга бензопили – тепер не проблема!

Якщо у Вас виникла необхідність купити верстат для клепки ланцюгів бензопил в Україні, розклепувальне обладнання, механічні пристрої для розклеплення ланцюгів, струбцини та якісні заклепки від перевірених виробників (Oregon, Stihl) – інтернет -магазин «Pila.com.ua» цілодобово до Ваших послуг!

Купуючи у нас міцний металевий верстат для клепки/верстат для розклепки ланцюгів бензопил всіх видів, Ви забезпечуєте подальшу стабільну, надійну працездатність пиляльного ланцюга. Нові отримані з'єднання зовсім не поступатимуться якістю заводській клепці, і Ви помітно знизите свої витрати на технічне обслуговування. Дані пристрої полегшать роботу з ремонту ланцюгів, можуть застосовуватися для різних ланцюгових пилок, прості в обслуговуванні, компактні та є гарантією ефективності роботи Вашого інструменту!