Ширина паза, мм 1,3 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Picco Довжина шини, см 35 Кількість ланок, шт. 52

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1,3 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Picco Довжина шини, см 40 Кількість ланок, шт. 56

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Picco Довжина шини, см 45 Кількість ланок, шт. 62

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1,3 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Picco Довжина шини, см 35 Кількість ланок, шт. 52

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1,3 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Довжина шини, см 40 Кількість ланок, шт. 56

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1,3 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Кількість ланок, шт. 57

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 6 of 6 items

Ланцюг для бензопили Партнер (Partner)

Ланцюг для бензопили Partner – важлива деталь агрегату, що забезпечує продуктивність та ефективність його роботи. Бензопила Партнер (Partner) шведського виробництва – найкращий інструмент для виконання невеликих побутових та будівельних завдань із заготівлі дров, догляду за садом, розпилу колод. Її маневреність, компактність, легкість в експлуатації та обслуговуванні, безпека, надійність та доступність ціни роблять інструмент даного виробника поширеним та популярним в Україні та в усьому світі. Устаткування відрізняється унікальною системою запалювання, системою антивібрації на ручці, наявністю подвійного гальма ланцюга.

Працездатність ланцюга бензопили – гарантія ефективної роботи

Збільшення терміну служби бензопили Partner можливе виключно за рахунок правильного обслуговування, грамотного підбору витратних матеріалів та своєчасного ремонту. Тому робота з розрізу деревини завжди повинна бути налагоджена, ланцюги до бензопил приведені в готовність (заточені, натягнуті або замінені). У разі необхідності заміни ланцюга варто відповідально поставитися до вибору ланцюга для бензопили необхідної вам моделі, а також забезпечити швидке встановлення деталі, щоб уникнути простою роботи. При виборі пиляльного ланцюга рекомендується переглянути відео-огляд про те, як вибрати ланцюг для бензопили.

Для того, щоб купити ланцюги бензопили Партнер, потрібно оперувати деякими параметрами вашої бензопили:

- кроком ланцюга;

- товщиною провідної ланки;

- висотою профілю;

- довжиною виробу;

- типом різальних ланок.

Якісні ланцюги на бензопили Партнер, ціна яких, безперечно, порадує, Ви зможете знайти в інтернет-каталозі «Pila.com.ua»!

Магазин пропонує відмінний асортимент пиляльних ланцюгів, використання яких в агрегатах Partner гарантує отримання акуратного, якісного розрізу при ефективній швидкості пропилу. Вся продукція має високу зносостійкість, продуктивність і тривалий термін експлуатації. В асортименті є оригінальний ланцюг для бензопили Partner з кроком 3/8'' (низький профіль), шириною паза 1,3 мм, з різною кількістю провідних ланок (52, 56, 62) та довжиною шини (35, 40, 45 см) .

Якщо у Вас виникли питання, фахівці компанії «Pila.com.ua» завжди готові проконсультувати та дати слушні рекомендації. Купити в Україні ланцюг для бензопили Партнер в інтернет-магазині «Pila.com.ua» - забезпечити вашій пилці високу працездатність за низькою ціною! Вдалих покупок!