Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 14 of 14 items

Запчастини на мотокоси Штиль FS 120, FS 200, FS 250

Запчастини на мотокоси Штиль моделей FS 120, 200, 250 представлені в електронному каталозі в даному розділі. Всі деталі мають опис, характеристики, фото, завжди актуальні та мінімальні ціни. В асортименті нашого інтернет-магазину є оригінальні та аналогові, дешевші комплектуючі різних виробників: циліндри, поршні, редуктори, карбюратори, стартери, запалювання та інші змінні елементи.

Професійний триммер та якісні запчастини на мотокоси Штиль FS 120, FS 200, FS 250

Будучи надійним садовим інструментом професійного використання, мотокоса Stihl FS 120, 200, 250 призначена для виконання особливо важких робіт з скосу твердої трави та чагарників, видалення бур'янів та молодих дерев. Ці моделі-новинки покликані експлуатуватися в сільському чи лісовому господарстві.

Потужності двигуна (1,8-2,2 л.с.) агрегату достатньо для того, щоб використовувати практично всі тримерні ножі (2,3,4-зубі) і косильні котушки з ліскою діаметром до 3,3 мм.

Слід зазначити наявність наступних характеристик та інноваційних систем у техніці даного типу:

- ручного паливного насоса, що дозволяє одним рухом руки підкачати паливо в карбюратор;

- пусковий ручки ElastoStart, що забезпечує плавний запуск двигуна;

- антивібраційної системи STIHL, що зменшує вібрацію на ручках бензокоси;

- регулюючого елемента в карбюраторі (компенсатора), що попереджає перенасичення паливної суміші внаслідок забруднення фільтра;

- герметичної електронної системи запалювання, що гарантує стабільну роботу двигуна;

- багатофункціональної рукоятки для зручнішого керування інструментом;

- регулювання кута нахилу велосипедної ручки за допомогою спеціального гвинта;

- ергономічної дворучної рукоятки, яка в комбінації з ранцевим ременем і відповідною косильною гарнітурою робить процес скошування ще комфортнішим.

Ви маєте можливість оформити своє замовлення запчастин на мотокоси Штиль з доставкою в будь-який регіон України в найкоротші терміни. Отримуйте максимум задоволення від вигідних онлайн покупок, довіряйте фахівцям!