Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 33 items

Запчастини до мотокоси Хускварна (Husqvarna)

Стабільна та безперебійна робота мотокоси Husqvarna просто неможлива без наявності якісних та відповідних запчастин для мотокоси Хускварна. У магазині «Pila.com.ua» користувачі садової техніки мають можливість придбати в Україні за дуже вигідними цінами оригінальні та аналогові запчастини для мотокос Husqvarna. А тому зробити ремонт або технічне обслуговування інструменту зовсім не важко.

Компанія Husqvarna чудово зарекомендувала себе у світі як виробник надійної та якісної техніки для виконання садових та паркових робіт і, зокрема, Husqvarna мотокос та запчастин до них. Продукція цього концерну реалізується у більш ніж 70 країнах світу, і Україна – не виняток. Шведський інструмент має великий попит і популярність серед наших споживачів. Компанія використовує лише перевірену вихідну сировину, приділяючи належну увагу технічній та екологічній стороні виробництва.

Переваги мотокос Хускварна

Вибираючи мотокоси виробника Husqvarna, споживач отримує замість апарат для виконання найрізноманітніших завдань по скосу трави, видалення трав'яних порослів, стрижці газонів, заготівлі сіна і т.д. Велика потужність інструменту в поєднанні з його малою вагою – головний «коник» мотокоса Хускварна, оскільки агрегатом легко користуватися, і він забезпечує відмінний результат.

Мотокоси бренду Husqvarna примітні наступним:

- антивібраційною системою Low Vib, що зменшує стомлюваність;

- простим і швидким запуском двигуна (система Smart Start);

- економним витрата палива потужним двигуном X-Torq;

- ремінним оснащенням, що ефективно розподіляє вагу апарата;

- підвищеною продуктивністю за рахунок особливої ​​конструкції редукторів та ін.

Не відкладайте можливість купити запчастини на мотокосу Хускварна

На нашому сайті завжди представлений широкий асортимент запчастин для мотокоси Хускварна як для побутових моделей (125R, 125L, 128R, 128 L), так і для напівпрофесійних (232R, 235R, 235 ) та професійних кущорізів (240R, 245R, 245RX).

Побутові мотокоси відрізняються малою вагою, зручністю і цілком підходять для сезонної обробки садово-дачних ділянок. При необхідності косіння жорсткої трави та порослі на великих територіях використовують потужні, але громіздкі та важкі професійні кущорізи. Зверніть увагу на відмінний вибір запасних деталей у нашому інтернет-магазині: двигунів, циліндрів та поршнів, ущільнювачів, стартерів, редукторів, карбюраторів, моторних масел та іншого приладдя.

Купуйте якісні запчастини для мотокоси Хускварна тільки у нас і будьте впевнені, що не зіткнетесь з прикрими несподіванками під час експлуатації техніки. Приємних покупок та відмінного вибору!