Потужність двигуна, л. с. 6 Максимальна ширина скошування, мм 415 Розташування двигуна верхнє Ріжучі елементи ніж та волосінь Тип штанги пряма

Специальная цена!
На складе

Потужність двигуна, л. с. 5,8 Розташування двигуна верхнє Ріжучі елементи ніж та волосінь Максимальна ширина скошування, мм 415

Специальная цена!
На складе

Потужність бензинового двигуна, л. с. 2,8 л.с. Розташування двигуна зверху Ріжучі елементи ніж та волосінь Об'єм двигуна, куб. см 43 Живлення бензиновий двигун Тип штанги пряма Кількість обертів холостого ходу, об./хв. 2800 Максимальна кількість обертів, об./хв. 9000 Тип двигуна двотактний Об'єм...

Специальная цена!
На складе
4 369 грн 4 854 грн -10%

Потужність бензинового двигуна, к.с. 6,1 Розташування двигуна зверху Ріжучі елементи ніж та волосінь Ширина скошування ножа, мм 255 Ширина скошування ліски, мм 415 Об'єм двигуна, куб. см 56 Живлення бензиновий двигун Тип штанги пряма Кількість обертів холостого ходу, об./хв. 3000 Максимальна кількість...

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 4 of 4 items

Бюджетні мотокоси

Бюджетна мотокоса давно перестала бути інструментом виключно професійних газонокосильників. Ця техніка щовесни знаходить широке застосування на зелених зонах приватних будинків, оскільки в порівнянні з ручною косою мотокоса забезпечує швидкий і рівномірний покіс трави без особливих навичок у оператора.

Кращі бюджетні мотокоси

Найкращі бюджетні мотокоси представлені декількома моделями в нашому магазині. Наприклад, мотокоса Ера МК3900-П має в комплекті три ножі та котушку. Двигун потужністю 3,9 кВт чудово справляється з покосом трави, дрібних дерев та чагарників, а захист від перегріву забезпечується хромованими стінками циліндра інструменту.

Бюджетна мотокоса Кубань БК 4500 потужністю 6 к. с. має пряму штангу і розташований зверху двигун, що робить її придатною для різноманітних робіт по скосу зайвої рослинності. Класична мотокоса для садових робіт Азовсільмаш БГ-4200 справляється з покосом трав'яного покриву шириною 415 мм. У її комплект входять три ножі і котушка.

Така бюджетна мотокоса, як Іжмаш GT - 4350 Industrial в комплектації має п'ять ножів і 2 котушки. Потужний двигун, розташований зверху, пряма штанга роблять цю модель ідеальною для застосування у господарських цілях.

У серії мотокос Іжмаш 4300 Profi крім п'яти ножів і 2 котушок входить також ремінь рюкзачного типу із захистом стегна. Дана модель вважається однією з найякісніших бензокос у бюджетному класі, тому покіс трави та чагарників не стане для Вас проблемою. Двотактний двигун і безключовий доступ до повітряного фільтра роблять цю мотокосу придатною для тривалих робіт. У комплектацію цієї моторизованої коси входять:

- напівавтоматична косильна головка з ліскою;

- тримач керма з посиленим амортизатором;

- ремінь рюкзачного типу;

- восьми-, сорока- та тризубі ножі.

Бюджетного класу мотокосу купити недорого в Україні рекомендуємо в нашому магазині за найприємнішою ціною! Відмінний асортимент, вигідні пропозиції, консультації та швидка доставка замовлення приємно Вас здивують. Не шукайте іншого постачальника, ви будете повністю задоволені своєю покупкою!