Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 46 items

Запчастини на бензопилу Husqvarna моделей 235, 235Е, 236, 236Е, 240, 240Е

Запчастини на бензопилу Husqvarna моделей 235, 235E, 236, 236E, 240, 240E у достатній кількості можна побачити на нашому ринку, але знайти якісні оригінальні запчастини від виробника не просто.

Компанія Хускварна вже багато років залишається лідером із виробництва садової техніки. Показуючи кращі показники за кількістю та якістю продукції, що виробляється, підприємство на цьому не зупиняється, продовжуючи вводити інноваційні технології, тим самим диктуючи умови на ринку садової техніки. Вже понад сто років виробник Husqvarna показує справжнє значення слова «якість» у своїй продукції.

Бензопили Husqvarna поділяються на дві категорії: звичайні аматорські бензопили та пили професійної серії «Е». Особливістю ланцюгових пилок категорії «Е» є покращена технологія виготовлення та величезна кількість додаткових функцій. Пилки даної серії мають ідентичну будову і мають взаємозамінність запчастин на бензопилу Husqvarna, але відрізняються за потужністю та функціональністю.

Основними характеристиками бензопилу Хускварна моделей 235Е, 236Е, 240Е є:

- двигун X-Torq, що зменшує кількість витрати палива;

- функція Smart Start, що покращує процес запуску двигуна;

- антивібраційна система LowVib, що зменшує можливий ризик травми;

- невеликі розміри, що покращують маневреність;

- та багато інших функцій.

Якому постачальнику запчастин на бензопилу Husqvarna віддати перевагу?

Неправильне використання бензопили, упущення правил експлуатації або природне зношування вузлів і деяких деталей агрегату можуть призвести до збоїв у роботі механізму. Тому для підтримки працездатності інструменту та його тривалого використання потрібно постійно стежити за необхідністю заміни витратних матеріалів та запчастин на бензопилу Husqvarna.

Якщо у Вас виникли труднощі в роботі бензопили Хускварна, виникли проблеми, інтернет-магазин «Pila.com.ua» завжди радий Вам допомогти в ситуації, що склалася. Кваліфіковані консультанти магазину допоможуть підібрати потрібні деталі та запчастини на бензопилу Husqvarna. На полицях інтернет-магазину завжди можна знайти: двигуни, деталі циліндро-поршневої групи, підшипники, сальники, маслонасоси, маховики, муфти, карбюратори та інші запасні частини.

Купити запчастини на бензопилу Husqvarna Ви можете просто у нас на сайті, скориставшись зручним інтерфейсом користувача для покупок. Будемо раді Вашому замовленню!