Об'єм двигуна, куб.см 43 Тип двигуна двотактний Номінальна потужність, кВт 4,2 Діаметр поршня та циліндра, мм 40

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 353 items

Запчастини до мотокоси

Для самостійної діагностики та ремонту бензокоси використовуйте інструменти та необхідні запчастини для мотокоси, придбані в інтернет-магазині «Pila.com.ua» за найнижчою ціною в Україні. У нашому великому асортименті завжди є запчастини на мотокосу Хускварна, Олео-Мак, Штиль, а також запчастини для китайських мотокос і бензоінструменту ряду інших виробників.

Сучасні мотокоси здатні спростити сільськогосподарську працю на дачі, городі, в саду. Моторні коси найчастіше застосовуються для скосу трави, заготівлі сіна. А за наявності різних навісних аксесуарів для інструменту функціональні можливості даної техніки значно розширюються: від культивації ґрунту до розпилу деревини.

Будучи механічним агрегатом, бензокоса має властивість виходити з ладу, вимагаючи заміни запчастин. Тому варто відзначити, що експлуатація тримера повинна проводитися максимально безпечно з дотриманням правил користування технікою. Правильне ставлення, плановий технічний огляд та своєчасне усунення несправностей будуть найкращим гарантом стабільності роботи агрегату.

Вибір та купівля запчастин до мотокоси

Ідеально, якщо запчастини для мотокоси будуть оригінальними. Оскільки аналогові недорогі комплектуючі не можуть гарантувати повну сумісність з технікою та подальшу безперебійність роботи інструменту.

Змінні елементи з високоміцних сплавів і металів, представлені на вітрині магазину, мають високу якість і тривалий термін служби. До нашого каталогу товарів, які можна придбати онлайн з доставкою по Україні, входять такі запчастини для мотокоси:

- повітряні та паливні фільтри;

- корпуси;

- ножі змінні різних конфігурацій;

- двигуни;

- циліндри та поршні;

- карбюратори;

- прокладки та ущільнювальні елементи та багато іншого.

Якщо виникли труднощі з вибором запчастини для мотокоси, звертайтеся в службу підтримки нашої компанії за контактним телефоном, вказаним на сайті. Менеджери підберуть необхідні деталі для вашого тримера з урахуванням його моделі, виробника та характеристик.