Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 2 of 2 items

Запчастини на бензопилу Хускварна 575XP

Запчастини на бензопилу Хускварна - хороший приклад оптимального співвідношення ціна-якість, оскільки завдяки купленим запчастинам Ваш інструмент прослужить довгий час. Підприємство Husqvarna є одним з великих виробників садової техніки в Європі і займає лідируючі місця за кількістю продукції, що випускається.

Запчастини Husqvarna демонструють впроваджені інновації компанією, прагнення бренду Хускварна бути найкращим на світовому ринку. Інженери компанії постійно вдосконалюють свої технології для того, щоб ніщо не змогло перешкоджати якісній роботі інструментів, що випускаються.

Самі бензопили та запчастини на бензопилу Хускварна поставляються у величезній кількості на український ринок, адже попит на цю марку невпинно збільшується з кожним днем. Легка та маневрена ланцюгова пилка Husqvarna 575 ХР, запасні частини до якої представлені в даному розділі, має такі особливості:

- відцентрове очищення повітря;

- захищений від вібрації карбюратор;

- антивібраційну систему;

- система прискореного старту SmartStart;

- автоматичне мастило ланцюга;

- гальмо ланцюга та інші функції.

Незважаючи на надійність марки Хускварна, техніка має властивість зношуватися, тому зрідка потребує дрібних ремонтів, заміни витратного матеріалу. За неправильного використання або інших обставин може знадобитися капітальний ремонт бензопили.

Часто користувачі ланцюгових пилок стикаються з тим, що в сервісних центрах комплектуючі до агрегату коштують дорого. Відмінним виходом із цієї ситуації буде окреме придбання деталей та вузлів у надійних постачальників, наприклад, у спеціалізованих інтернет-магазинах.

Де Ви можете знайти запчастини на бензопилу Хускварна 575 ХР?

Компанія «Pila.com.ua» пропонує своїм клієнтам фірмові запчастини на бензопилу Хускварна моделі 575 ХР. На сайті в інтернет-каталозі Ви зможете підібрати до Вашого агрегату елементи циліндро-поршневої групи, стартер у зборі, необхідний інструмент для ремонту та інші деталі. Придбання оригінальних запчастин від виробника Husqvarna убереже Вас від повторної купівлі деталей, зайвих витрат стане гарантією повної відповідності куплених запчастин на бензопилу Хускварна та тривалої безвідмовної роботи бензопили.

Тільки у нас на Вас чекають: привабливі ціни, гарний асортимент, фірмові якісні запчастини на бензопилу Хускварна, грамотні консультації та швидка доставка в будь-який населений пункт України! Будемо раді допомогти Вам із вибором!