Showing 1 - 2 of 2 items

Запчастини до мотокоси Oleo-Mac Sparta 740 Т

До мотокоси 740 Т OleoMac Sparta запчастини представлені в даному розділі нашого інтернет-магазину. Італійський виробник техніки Олео Мак подбав про чудову якість даного інструменту та його комплектуючих. Але оскільки ця модель тримера знята з виробництва, а власники цього бензоінструменту і досі успішно користуються агрегатом, попит на запчастини досить високий.

Асортименту товару в даному електронному каталозі цілком буде достатньо, щоб повернути колишню працездатність вашому помічнику і здійснити його ремонт. Вивчіть докладний опис деталі, ознайомтеся з фото, характеристиками, оглядом відео і тільки після цього приступайте до оформлення замовлення. З усіх питань звертайтеся до кваліфікованих менеджерів нашого магазину.

Технічні характеристики та переваги мотокоси Oleo Mac Sparta 740 Т

Якщо ваш вибір припав на даний бензотриммер, то він цілком обґрунтований. Потужний бензиновий двигун моделі 740 Т (1,8 л.с.) навіть на мінімальних оборотах показує стабільно високі робочі показники. Тому обрізка кущів, кронування дерев або косовиця трав'яних порослів і бур'янів обов'язково пройде на «ура».

Серед інших переваг також варто відзначити:

- довгий термін служби (колінвал із кованої сталі);

- можливість покосу жорсткої та сухої трави (двохсегментний поршень і сталевий вал);

- комфортну експлуатацію (довга штанга, зручне розташування двигуна, універсальна рукоятка управління, ранцевий тип підвіски);

- висока продуктивність інструменту за будь-яких умов (збільшений повітряний фільтр і підшипники колінчастого валу);

- мінімальну вібрацію (подвійний антивібраційний захист);

- спрощене техобслуговування (простий доступ до повітряного фільтра).

Будь-яку несправність мотокоси необхідно негайно усувати, купуючи до Oleo Mac Sparta запчастини високої якості. Визначивши поломку, рекомендується відразу замовити нову деталь, щоб повністю не втратити інструмент. Вигідно купуючи оригінальні комплектуючі із запасом, ви зможете в майбутньому без уповільнень і витрати часу проводити заміну зношених деталей.