Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 26 items

Запчастини до мотокоси Husqvarna (Хускварна) 125L, 125R, 128L, 128R

Якщо ви хочете мати доглянутий сад, галявину, акуратно стрижений газон у себе на присадибній ділянці, тоді бензинова мотокоса стане вам чудовим помічником у садово-паркових роботах: стрижці газонів, скосі трави, видалення порослі та заготівлі сіна. Вона суттєво заощадить ваш час, швидко та ефективно обробивши земельну ділянку. Вибравши в якості садової техніки мотокосу Husqvarna, ви не помилитеся і будете сповна задоволені придбанням.

Всі власники тримерів знають, що, якщо інструмент несподівано виходить з ладу, руйнуються всі плани і робота зупиняється на невизначений термін. Тому дуже важливо при собі мати вибір найнеобхідніших запчастин на випадок поломки агрегату. Ознайомитись зі списком комплектуючих для тримера Husqvarna та купити їх зі швидкою доставкою по Україні завжди можна на сторінках нашого інтернет-магазину.

Характеристики бензотримерів та запчастин на мотокосу Хускварна моделей 125 L, R , 128 L, R)

Якщо ви вирішили купити мотокосу Husqvarna моделей 125 (L, R), 128 (L, R), корисно буде знати про їх особливості та переваги:

- завдяки простій конструкції та невеликій кількості деталей коса є максимально сервісно- та ремонтнопридатною;

- недорогі запчастини на мотокосу Хускварна, простота ремонту дозволяють користуватися інструментом довгі роки без значних фінансових витрат;

- професійне компонування ріжучої системи (котушки з ліскою і ножа) допускає видалення навіть найжорсткіших чагарників;

- система Smart Start значно спрощує запуск двигуна;

- ручка керування велосипедного типу, невелика вага агрегату (5 кг), напівпрофесійний ремінь на плечі і мінімальні вібрації дозволяють оператору косити траву з максимальним комфортом протягом тривалого часу.

У мотокосах Хускварна 125 і 128 використовується традиційний паливний фільтр з порексу. Варто звернути увагу, що поршнева група в мотокосах 125 встановлюється на герметик, а в моделях 128 – спеціальну прокладку.

Купити запчастини на мотокосу Хускварна у нашому інтернет-магазині дуже просто: проконсультуйтеся з нашим менеджером, зробіть правильний вибір та дочекайтесь доставки. Ми доставимо ваш товар у найкоротші терміни до будь-якого населеного пункту України. Звертаючись до нас, ви працюватимете своїм інструментом з користю та задоволенням!