Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 4 of 4 items

Запчастини на бензопилу Хускварна 395XP

За багато років присутності на українському ринку запчастини на бензопилу Хускварна не втрачали свого попиту. Вся продукція марки Husqvarna (Хускварна) відрізняється тривалим терміном служби та відмінними експлуатаційними показниками. Великий асортимент продуктів дозволяє компанії бути передовою маркою у всіх галузях діяльності, починаючи від побутового та до професійного використання. Крім того, техніка проста в експлуатації і не вимагає величезних грошових вкладень під час її обслуговування.

Бензопила Хускварна 395 XP має низку особливостей, серед яких варто відзначити:

- систему Air Injection, яка запобігає значному засміченню повітряних фільтрів, тим самим зменшуючи знос ланцюгової пилки;

- антивібраційну систему LowVib, яка мінімізує можливість травмування оператора;

- картер, виготовлений з магнію та алюмінію, що дозволяє легко працювати інструментом та високих оборотах;

- система легкого запуску Smart Start;

- регулювання масляного насоса та багато іншого.

Якщо використовувати бензопилу відповідно до всіх експлуатаційних рекомендацій та вчасно проводити заміну витратних матеріалів, запчастин на бензопилу Хускварна, агрегат прослужить Вам довгий час. При виявленні несправності пили, слід терміново провести заміну деталей власноруч або звернутися до сервісної служби за допомогою фахівців.

Які запчастини на бензопилу Хускварна 395 XP можна знайти на сайті компанії «Pila.com.ua»?

В інтернет-магазині «Pila.com.ua» можна за вигідними цінами придбати запчастини на бензопилу Хускварна 395 XP, наприклад, такі як елементи циліндро-поршневої групи, декомпресійний клапан та інші деталі. Асортимент оригінальних та якісних аналогових запчастин на бензопилу Хускварна постійно поповнюється новими деталями та вузлами, без яких не обійтись під час ремонту даного агрегату.

В інтернет-магазині Ви можете купити запчастини на бензопилу Husqvarna без особливих труднощів в онлайн режимі. Все, що Вам потрібно: вибрати товар, дочекатися дзвінка менеджера для уточнення всіх деталей по доставці та оперативно отримати необхідні Вам запчастини.

Тільки у нас ціни на запчастини бензопили Хускварна моделі 395 ХР повністю відповідають якості. Якщо Ви хочете зробити якісну заміну, то потрібно використовувати фірмові запчастини, щоб уникнути повторної заміни та зайвих витрат. Компанія «Pila.com.ua» працює з надійними партнерами, які можуть гарантувати якість продукції, що поставляється. Заощаджуйте свої гроші та час, роблячи покупки в інтернет-магазині «Pila.com.ua»!