Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 59 items

Запчастини на бензопилу Husqvarna моделей 340, 340Е, 345, 345Е

Запчастини на бензопилу Husqvarna оригінального виробництва відрізняються від аналогів своєю шведською надійністю, ідеальною якістю складання та багаторічною гарною репутацією компанії-виробника Хускварна, світового виробника садової техніки. Рік у рік підприємство демонструє високі результати, впроваджує нові технології для того, щоб довести своє лідерство на ринку та зробити максимально комфортним використання техніки у повсякденному житті.

Моделі бензопил 340, 340Е, 345, 345Е - легендарні у своєму роді. Вони в собі ідеально поєднують показники потужності та продуктивності. Незважаючи на те, що дані моделі орієнтовані на фермерське використання, вони будуть добрі і на невеликих виробництвах. Деталі даних моделей взаємозамінні, а це означає, що у них практично однаковий потенціал, не включаючи лише серію Е, яка за своїми характеристиками та додатковими функціями перевершує своїх побратимів. Запчастини на бензопилу Husqvarna легко знайти. Незважаючи на те, що пилки вже знято з виробництва, деталі не втрачають своєї популярності.

Запчасти Хускварна при правильній експлуатації техніки дозволяють служити інструменту довгий час. Для більшої надійності необхідно дотримуватись правил користування агрегатом і вчасно усувати несправності, які можуть завдати шкоди Вам або Вашому помічнику. Потрібно регулярно проводити заміну запчастин на бензопилу Husqvarna і дбайливо доглядати інструмент. Тим більше, що дрібний ремонт можна виконати власноруч.

Великий асортимент запчастин на бензопилу Husqvarna моделей 340, 340Е, 345, 345Е у магазині «Pila.com.ua»!

Інтернет-магазин «Pila.com.ua» пропонує гостям сайту та постійним клієнтам якісні аналогові та оригінальні шведські запчастини на бензопилу Husqvarna.

У нас Ви зможете знайти:

- колінвали;

- карбюратори;

- ремкомплекти;

- стартери, ролики стартера;

- сальники, підшипники, пружини;

- маслонасоси;

- фільтри;

- муфти та інші деталі.

Компанія «Pila.com.ua» пропонує Вам купити запчастини бензопили Husqvarna моделей 340, 340Е, 345, 345Е за найдоступнішою ціною в Україні! На вас чекають вигідні пропозиції, акції, подарунки! Для оптових замовників магазин пропонує спеціальні ціни та умови. А оперативна доставка та відмінний сервіс – наші постійні складові співробітництва з клієнтом! Приємних покупок!