Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 2 of 2 items

Валочне обладнання для бензопил

Онлайн-магазин «Pila.com.ua» До вашої уваги представляє валочне обладнання - інструменти, важливість яких в роботі лісоруба важко переоцінити. Для людей, які працюють у лісовій та деревообробній промисловості, вже давно не секрет, що для продуктивної роботи недостатньо однієї бензопили, хай навіть із кращими характеристиками.

Різновиди валкових клинів

На сьогоднішній день лісорубами крім стандартних клинів широко застосовуються механічні та гідравлічні моделі. Винахід таких пристроїв приписують ще радянським працівникам галузі лісового господарства. На той час подібні девайси дозволили значно збільшити обсяги видобутку лісу, що говорить про їхню значущість.

Пропонуємо Вашій увазі кілька моделей валочних клинів польського та італійського виробництва. Дані клини виконані із високоякісного ABS-пластику. Ви можете вибрати клин для валки дерев як з малим діаметром, так і з великим (залежить від характеристик ділянки, на якій виконуються роботи).

Валочний клин стане незамінним помічником при роботі з промерзлою деревиною. Клини, представлені в нашому каталозі, мають поздовжні канавки та/або борідки, що полегшує їхнє входження до структури дерева. Валковий клин із пластику стане надійним помічником завдяки ряду якостей:

- відмінні важільні властивості при поступовому заході в різ;

- в кінці проникнення в пропил хід клину не змінюється;

- тривалий термін експлуатації;

- нижній і верхній напрямний профіль;

- яскраві забарвлення зводять до мінімуму ймовірність втрати клину на снігу.

В асортименті магазину є валкові клини довжиною від 140 мм до 270 мм. Такого розмірного діапазону достатньо для здійснення більшості робіт. При цьому розміри клину дозволяють робочому носити його в кишені. Застосування матеріалу ABS-пластик зменшує ризик розколу клину завдяки особливій структурі речовини, яка зберігає свої властивості незалежно від температурного режиму навколишнього середовища та інших погодних умов.

При всіх своїх характеристиках ціну валкового клина важко назвати високою. Щоб купити валкові клини для бензопил необхідно лише залишити замовлення на нашому сайті, отримати який Ви зможете в найкоротші терміни. Приємних покупок!