Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 19 items

Запчастини на бензопилу Хускварна моделей 445, 450, 450 Е

Якщо Вам потрібні оригінальні запчастини на бензопилу Хускварна моделей 445, 450, 450Е, інтернет-магазин «Pila.com.ua» пропонує своїм клієнтам величезний асортимент деталей, в якому Ви можете знайти всі необхідні запчастини та комплектуючі.

Запчастини Husqvarna та вся продукція компанії Хускварна високо цінуються на міжнародному ринку, адже головною їх особливістю є надійність та тривалість експлуатації. На сьогоднішній день компанія Husqvarna (Швеція) – найбільший виробник не лише на європейському, а й на світовому ринку бензопил, запчастин та іншого садового обладнання. Крім того, підприємство займається випуском інструментів для обробки каменю та іншого приладдя будівельної промисловості. Головне завдання концерну Хускварна – забезпечити максимальний комфорт та безпеку кожному споживачеві.

Запчастини на бензопилу Хускварна моделей 445 і 450 не сильно відрізняються між собою, тому вони взаємозамінні. Єдиною різницею між даними моделями агрегатів є діаметр поршня, що відповідає за потужнісні ланцюгові пилки. Бензопили Хускварна серії 445, 450 ідеально підійдуть для роботи в саду та виконання побутових завдань.

Що стосується бензопили моделі 450Е, що відноситься до серії пилок професійного класу, інструмент має низку додаткових функцій:

- система полегшеного старту Smart Start;

- технологією X-Torq, що дбає про екологію (зменшення кількості токсичних викидів);

- ергономічною конструкцією та іншими характеристиками.

Де знайти якісні запчастини на бензопилу Хускварна?

При потребі заміни витратних матеріалів або окремих елементів бензопили компанія «Pila.com.ua» пропонує на своєму сайті оперативно підібрати та вигідно купити запчастини на бензопилу Хускварна. У нас Ви можете знайти: повітряні та паливні фільтри, сальники, підшипники, моторне масло, муфти, ключі та багато інших деталей та приладдя оригінального шведського виробництва.

У разі виявлення поломки або необхідності дрібного ремонту бензопили Хускварна моделей 445, 450, 450Е звертайтесь за консультацією до менеджерів нашої компанії. Команда спеціалістів із задоволенням допоможе Вам знайти необхідний товар та здійснити покупку за прийнятними цінами на запчастини бензопил Хускварна від надійного постачальника. Довірте нам свій вибір, і ми станемо для Вас надійним партнером, консультантом та постачальником! З радістю допоможемо повернути працездатність Вашого інструменту для того, щоб Ви знову змогли займатися улюбленою справою!