Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 18 items

Запчастини на мотокоси Штиль FS 400, FS 450, FR 450

Запчастини на мотокоси Штиль таких кущорізів, як FS 400, FS 450, FR 450, потрібні для регулярного обслуговування та ремонту даної техніки. Для високої якості сервісу варто вибирати на користь оригінальних комплектуючих в інтернет-магазині «Pila.com.ua». На Вас чекає широкий асортимент деталей, вигідні та актуальні ціни, доставка по Києву та іншим містам України.

Мотокоса Штиль даних моделей відноситься до класу потужних інструментів, що мають здатність заготовляти сіно, косити траву, чагарники і підлісок. Застосовується агрегат з метою первинного проріджування, зрізування та складного тримінгу. Таким чином, професійний триммер буде доцільно застосовувати у сільському, лісовому чи комунальному господарствах.

Як косильну гарнітуру використовуються трилезовий нож для заростей Ø300 мм (FS 400) і диск з долотоподібними зубцями Ø225 мм (FS 450). При необхідності може бути застосована інша ріжуча насадка: тримірна головка з ліскою (2,7 мм), 2-х, 3-х, 4-х, 8-ми зубні металеві ножі, пиляльні диски.

Характеристики та оснащення мотокос Stihl FS 400, FS 450, FR 450

Головними особливостями даних кущорізів, які допомагають досягти комфорту в роботі, є:

- рівномірний процес запуску двигуна ElastoStart;

- електронна система запалювання;

- дворучна рукоятка;

- багатофункціональна ручка управління;

- наплічний здвоєний ремінь;

- просте регулювання керма коси під зростання оператора за допомогою центрального гвинтабарашкового типу;

- чотириточкова фірмова антивібраційна система Штиль;

- комплектація захисними окулярами;

- ручне підкачування палива;

- компенсатор, що попереджає перенасичення паливної суміші при забрудненні повітряного фільтра.

Якщо виникла необхідність купити запчастини на мотокоси Штиль, обов'язково ознайомтеся з повним переліком деталей у каталозі. У нас ви знайдете карбюратор, стартер, редуктор, повітряний та паливний фільтр, поршень та циліндр у зборі та багато інших важливих запчастин. Детальний опис, відео огляди, технічні дані, актуальна вартість завжди на сайті нашого магазину. Приємного вам вибору!