Запчастини для мотокоси з 4-тактним двигуном

Запчастини для мотокоси з 4-тактним двигуном або 2-тактним - необхідні запасні деталі, вузли, комплектуючі, без наявності яких неможливе усунення поломок інструменту. Дані складові елементи, що входять до конструкції мотокоси, під час експлуатації підвладні зносу і тому потребують частої заміни.

Часто, підбираючи мотокосу, багато хто стає перед вибором, з яким типом двигуна купити техніку. Це питання актуальне, оскільки ухвалити вірне рішення дуже важливо. Всім відомо, що виробники садово-паркової техніки випускають двотактні та чотиритактні мотокоси.

Купити чотиритактний двигун на мотокосу – оцінити масу переваг

Основна відмінність мотокос полягає в тому, що в двотактному двигуні поршень виконує два ходи за повний робочий цикл, а в чотиритактному - чотири. Також двигуни мають різні експлуатаційні властивості. Наприклад, у двотактному моторі бензин поєднується з маслом і, згоряючи, виділяються вихлопні гази з їдким запахом. У чотиритактному двигуні це виключається завдяки особливій його конструкції: масло наливається в окрему ємність (картер), тим самим запобігаючи змішуванню з бензином.

До основних переваг двигунів чотиритактних мотокос варто віднести:

- екологічну чистоту мотора 4-тактної мотокоси;

- малий нагрівання чотиритактного двигуна в порівнянні з двотактним (при виконанні однієї і тієї ж роботи);

- високий ККД;

- потужний момент, що крутить;

- низька витрата олії та бензину;

- низький рівень шуму та вібрації;

- мала вага;

- чудовий моторесурс.

Чудово справляючись з рядом складних робіт, 4-тактні мотокоси, як і будь-яка техніка, підлягають регулярному технічному огляду, своєчасній заміні витратних матеріалів та запчастин. На сайті магазину «Pila.com.ua» представлений електронний каталог запасних частин для мотокос японського відомого виробника HONDA з чотиритактним двигуном GX35, які застосовуються для покосу трави, догляду за кущами та деревами на садових та паркових ділянках великої площі. Ця техніка універсальна та призначена для побутового та професійного використання.

Зокрема, у нас можна купити австрійські запчастини виробника Rapid на чотиритактну мотокосу HONDA (аналоги комплектуючих). В асортименті представлені: двигун, шортблок, циліндр, поршень, стартер, бензобак, повітряний фільтр та багато іншого. Все це можна придбати за дуже привабливими цінами з доставкою в будь-яке місце призначення на карті України!