Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Діаметр вихідного патрубка, мм 3,5 Матеріал фільтруючого елемента порекс

Специальная цена!
На складе

Діаметр вихідного патрубка, мм 5,3 Матеріал фільтруючого елемента нейлон у пластиковому каркасі

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Діаметр вихідного патрубка, мм 4,5 Матеріал фільтруючого елемента фетр

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 31 items

Витратні матеріали до бензопил

Продуктивна робота на лісозаготівлі безпосередньо залежить від якості та потужності інструменту, а також від об'єму двигуна бензопили. Витратні матеріали для бензопил грають у цьому не останню роль. Не варто забувати і про важливість своєчасного проведення діагностики техніки та заміни запасних частин.

До розхідників для бензопил найчастіше відносять: свічки запалювання, паливні фільтри, ланцюги, шини, запасні шнури стартера, чохли для шин, індивідуальні засоби захисту оператора, кріпильні елементи, ключі, валкові клини для бензопил.

Які витратні матеріали для бензопил варто купити в «Pila.com.ua»?

У нашому магазині представлені витратні матеріали для різних моделей бензопил від багатьох зарубіжних виробників таких, як Oregon, Bosch, Champion, Marshall Premium та ін.

Іскрова свічка запалювання Oregon, призначена для одноциліндрових двотактних двигунів з повітряним охолодженням. Вона є універсальною свічкою і має стандартну посадку. Свічки запалювання, представлені в нашому каталозі, мають низку особливостей, що робить їх ідеальними для використання в бензопилах різних потужностей:

- гофрований метал виключає вихід свічки назовні;

- ізолятор, виготовлений з високоміцного окису алюмінію, забезпечує захист від перегріву під час роботи;

- металевий корпус з нікель-цинкової листової сталі стійкий до корозії;

- виріб забезпечує легкий запуск пили навіть у холодну погоду.

Паливні фільтри, які також відносяться до витратних матеріалів до бензопил, використовуються в агрегаті для запобігання забруднення карбюратора частинками різних розмірів, що містяться в паливі. Якість паливного фільтра є визначальним фактором терміну служби мотокоси та бензопили. Фільтри, представлені на нашому сайті, підходять для низки пилок: Тайга, Кедр, Рубін, Husqvarna, Oleo-Mac, Efco, Dolmar, Makita тощо.

Досить затребуваним витратним матеріалом для бензопил є шнур стартера з ручкою пуску, оскільки дана частина пилки з часом сильно зношується. Корисним доповненням буде чохол для шини, який захистить від пошкодження сторонні предмети під час транспортування пили.

У розділі «Витратні матеріали до бензопил» вашій увазі представлений необхідний набір витратних матеріалів для бензопил різних моделей та виробників. Купити витратні матеріали для бензопили легко і швидко можна в нашому магазині. Сформуйте своє замовлення на сайті всього у кілька кліків миші просто зараз!