Showing 1 - 4 of 4 items

Запчастини до мотокоси Husqvarna 232 R, 235R, FR

Кожен садівник, що поважає себе, ретельно стежить і належним чином доглядає свою ділянку. Безперечно, можливий ручний догляд за присадибною територією або садом без додаткової садової техніки. Світовий прогрес зробив крок далеко вперед, і замість складної ручної праці пропонує вам скористатися високоефективним інструментом - мотокосою. Застосувавши цей апарат лише один раз, ви назавжди забудете про важку, виснажливу роботу на ділянці. З його допомогою ви з легкістю виконаєте великі обсяги робіт із заготівлі сіна, стрижці газонів та розчищення паркових та лісових господарств.

Якщо ви є власником мотокоси Хускварна моделей 232R, 235 (R, FR), значить вибір даного бензоінструменту був зроблений вже давно, і якісний триммер показав себе з найкращого боку. Тому що далеко не всі коси мають таку довговічність і надійність. Для того, щоб ще максимально довго кущоріз служив своєму господареві, його обов'язкова діагностика та плановий ремонт повинні «увійти до звички».

Асортимент запчастин на мотокосу Husqvarna 235 R, 235 FR і 232 R

Мотокоса Husqvarna моделі 235 R, 235 FR і 232 R – досить популярний агрегат, оскільки часто використовується працівниками озеленювальних підприємств та комунальних організацій. Кущорізи незамінні також у сільському та фермерських господарствах. Їхня універсальність полягає у виконанні різного типу завдань: від покосу молодої трави на газоні, до розчищення територій від порослів чагарників (комплектація сталевим ножем).

В Україні на ринок садової техніки моделі бензокос марки Хускварна 232R, 235 (R, FR) давно не надходять. Незважаючи на це, наш інтернет-магазин пропонує своїм клієнтам асортимент основних вузлів, витратних елементів та аксесуарів до даних мотокосів за вигідними цінами. Вибір запчастин невеликий, але достатній для підтримки інструменту в робочому стані.

На складі магазину «Pila.com.ua» є такі деталі:

- поршень;

- стартер;

- карбюратор;

- конічний редуктор.

Замовляючи запчастини на мотокосу Husqvarna у нашому інтернет-магазині, ви гарантовано отримуєте грамотний підхід до вибору деталей, безкоштовні консультації, постійні акції та своєчасну доставку! З нетерпінням чекаємо на ваше замовлення!