Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 37 items

Запчастини для мотокос Stihl FS 38, FS 45, FS 45 C-E

Запчастини на мотокоси Штиль моделей FS 38, 45 (C-E) у великому асортименті та з швидкою доставкою по Україні пропонує купити наш інтернет-магазин. Запасні деталі мають невелику вартість, оскільки широко поширені та користуються попитом серед користувачів бензинових тримерів. У продажу є як аналогові комплектуючі, так і оригінальні деталі до техніки Штиль: двигун, циліндро-поршнева група, колінвал, карбюратор, повітряний та паливний фільтр, стартер та багато іншого.

Обладнання та можливості мотокос Stihl FS 38, 45

Побутовий косильний інструмент на бензиновому двотактному двигуні потужністю 0,9-1 к.с. впорається з покосом трави на невеликих земельних ділянках та газонах. Як ріжучу систему в цих мотокосах застосовується тривимірна котушка з ліскою або головка з пластиковими ножами. Агрегат підходить як для стрижки трав'яної рослинності, так і для розчищення важкодоступних зон поблизу дерев, огорож, сходів, садових доріжок.

Компактні та легкі мотокоси Штиль мають ряд переваг:

- багатофункціональну D-подібну ручку управління для більшої безпеки та комфорту в роботі;

- ручне підкачування палива в карбюратор, що полегшує запуск двигуна навіть після тривалої перерви в експлуатації;

- захисні окуляри з широким боковим захистом для безпеки оператора під час роботи (включені в стандартну комплектацію);

- електронну систему запалювання, що забезпечує стабільну роботу двигуна, гарне згоряння палива та зменшує обсяг шкідливих викидів;

- можливість застосування наплічної системи перенесення (ременя), що полегшує експлуатацію агрегату і надає більшу свободу руху.

Звертайтеся до нас за покупками! Спеціалісти нашого магазину допоможуть вам підібрати необхідну запчастину на мотокосу Штиль вашої моделі, а також проконсультують вас у будь-якому питанні.

Зробити покупку у нас дуже просто, доступно та вигідно. У електронному каталозі запчастин представлена ​​повна інформація про товар (опис, характеристики, фото, ціни, огляди). Ознайомившись з наведеними даними, ви легко визначитеся з вибором. З нетерпінням чекаємо на ваші замовлення!