Шина сумісна з більшістю моделей російських бензопил з такими характеристиками: Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 40 Кількість ланок, шт. 57

Специальная цена!
На складе

Шина сумісна з більшістю моделей російських бензопил з такими характеристиками: Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 0.325 Довжина шини, см 38 Кількість ланок, шт. 64

Специальная цена!
На складе

Шина сумісна з більшістю моделей російських бензопил з такими характеристиками: Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 0.325 Довжина шини, см 38 Кількість ланок, шт. 64

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 3 of 3 items

Шини бензопил російського виробництва

Шини бензопил – незамінний компонент ріжучої гарнітури бензопили, що забезпечує напрям ланцюга інструменту та оптимальне змащення маслом, захищаючи пильний ланцюг від передчасного зносу та розтягування.

Практично кожен власник заміського будинку, садової ділянки або фермерського господарства має у своєму арсеналі такий незамінний інструмент, як бензопила. Ланцюгова пилка дозволяє вирішити багато завдань з обробки деревини: відпилювання старих гілок і стволів, заготівлі дров та догляду за деревами.

На сучасному ринку України представлений широкий спектр моделей бензопил від різних виробників. Російські бензопили (Дружба, Тайга, Урал, Іжмаш, Темп та ін.) займають далеко не останні позиції щодо якості та надійності інструменту. Навпаки, ланцюгові пилки, вироблені в РФ, відрізняються такими характеристиками:

- малогабаритністю;

- помірною вагою;

- зручністю управління;

- продуктивністю;

- витривалістю.

Такий агрегат сильно не навантажує користувача, дозволяючи працювати йому тільки однією рукою. Потужна і витривала ланцюгова бензопила здатна продуктивно і безперервно працювати протягом тривалого часу.

Заміна шини на бензопили. Великий асортимент напрямних шин у «Pila.com.ua»!

Оскільки такий незамінний інструмент, як бензопила, застосовується досить часто і інтенсивно, деякі деталі і комплектуючі агрегату можуть вийти з ладу і тоді буде потрібно їх заміну. Великим плюсом у ремонті російських бензопил є взаємозамінність запчастин, їх адекватна ціна та великий асортимент.

Для вибору напрямної шини російських виробників, в першу чергу, варто враховувати не довжину шини, крок ланцюга і ширину паза, а сумісність конфігурації посадкового хвостовика з положенням отворів подачі масла. Якщо Вам потрібно купити шину для бензопили виробництва РФ, зробіть це в інтернет-магазині «Pila.com.ua»!

У продажу є великий вибір шин від кращих виробників (Oregon, Platt, Rapid, Goodluck) з різними технічними параметрами, розмірами, будь-якої форми і типу. У нас Ви, безсумнівно, знайдете напрямні шини для бензопил, що підходять до Ваших інструментів, за дуже доступними цінами!

Робіть покупки в режимі онлайн в будь-який зручний для Вас час, гортаючи сторінки електронного каталогу компанії «Pila.com.ua»! Якщо у Вас виникли труднощі, фахівці магазину завжди готові надати необхідну допомогу у виборі шини, що направляє, бензопили!