Showing 1 - 4 of 4 items

Запчастини Stihl для мотокос FS 300, FS 350, FS 380

Запчастини Stihl для мотокос моделей FS 300, 350, 380 пропонуємо купити онлайн у нашому інтернет-магазині за лояльними цінами. Навіть, незважаючи на «вік» інструменту даних серій, ми зможемо підібрати необхідні запасні деталі. Якщо у каталозі ви не змогли знайти потрібні комплектуючі, обов'язково передзвоніть нам для уточнення всієї необхідної інформації про наявність.

Варто зазначити, що вибір Штиль запчастин оригінального виробництва для ремонту та обслуговування тримера дасть найбільш ефективні результати. І тут можливе відновлення всіх технічних параметрів бензокоси до заводських характеристик. Але також не варто недооцінювати варіант покупки до мотокоси Stihl аналогових запчастин інших виробників. Окрім зниженої вартості комплектуючих, користувач отримає можливість відновлення роботи техніки без втрати її основних властивостей.

Кусторізи Штиль FS 300, 350, 380. Застосування та серійне оснащення

Професійні мотокоси Stihl FS 300, 350, 380 зарекомендували себе, як відмінні кущорізи, які здатні справлятися з роботою з розчищення великих територій від бур'янів, чагарників, чагарників. Довговічна та надійна експлуатація гарантована компанією-виробником.

У конструкції даних бензокос використані такі системи та пристрої:

- плавний запуск двигуна ElastoStart і декомпресійний клапан;

- компенсатор, що попереджає перенасичення паливної суміші при забрудненні повітряного фільтра;

- чотириточкова антивібраційна система;

- ергономічна дворучна рукоятка;

- багатофункціональна ручка управління;

- ранцевий здвоєний ремінь;

- ручний паливний насос.

При експлуатації агрегату за призначенням, дотриманні ряду рекомендацій техніка користувачеві не завдасть зайвого клопоту. Основне технічне обслуговування полягає в:

- своєчасній заміні розхідників, запчастин Stihl для мотокос;

- правильному змішуванні та застосуванні якісних бензинових сумішей;

- встановлення оригінальних деталей та ріжучої гарнітури.

Дзвоніть нам зараз, і наші фахівці дадуть вам слушну пораду з ефективного та економного ремонту тримера Штиль без зайвих витрат. Запчастини Stihl для мотокоса завжди у великому асортименті!