Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 26 items

Косильна головка мотокоси

Косильна головка мотокоси - це котушка з намотаною на шпулю косильною струною діаметром 1,6 мм - 3,5 мм, кінці якої виводяться по обидва боки барабана. Тримірна головка підлягає встановленню на редуктор бензокоси. Обертання косильної головки з ріжучою ліскою приводиться в дію двигуном пристрою через приводний вал у штанзі.

Мотокоса - сучасний високотехнологічний інструмент, що суттєво спростив догляд за присадибною ділянкою. Дане обладнання з легкістю справляється з розчищенням будь-якої території від бур'янів, порослів, а також акуратно упорядковує будь-який газон. Робота тримера з видалення трав'яних порослів з урахуванням потужності тримера і конкретних завдань здійснюється за допомогою ножа, фрези або косильної головки мотокоси з ліскою певної довжини. Під час косовиці частина волосіні обламується, і тоді спосіб надходження нової струни залежатиме від виду тримерної головки.

Класифікація косильних головок мотокоси

За типом подачі поліамідної волосіні косильні головки мотокоси діляться на:

- механічні (з ручною подачею корда) - недорогий варіант, що має ряд недоліків (потрібна зупинка роботи, є незручність самостійного висування струни);

- напівавтоматичні - поширені та ефективні косильні головки мотокоси, в яких подача необхідної кількості волосіні відбувається шляхом торкання спеціальної кнопки об поверхню землі;

- автоматичні – дорогі косильні головки, що сприяють повній автоматизації процесу косіння.

Перед тим, як косильну головку для мотокоси купити, потрібно врахувати тип кріплення головки до інструменту:

- за допомогою різьблення;

- універсальний.

Тому вибирати косильні головки мотокоси необхідно, знаючи параметри і модель бензокоси. При виборі універсальної головки фактор ризику, що головка не підійде до агрегату, зводиться до нуля.

Косильні головки для мотокос купуйте в інтернет-магазині «Pila.com.ua»

У магазині можна купити оригінальні або аналогові косильні головки мотокоси виробництва Австрії, Італії, Німеччини, Польщі, Швеції та Китаю з різними варіантами кріплення:

- з різьбленням 10x1,25 мм (наприклад, для мотокос HUSQVARNA);

- з різьбленням 10x1 мм (STIHL FS 55, 70);

- з різьбленням 8x1,25мм (OLEO-MAC SPARTA 25, 37);

- універсальні головки (Rapid УКГ 2 та ін).

Оформляючи замовлення у нас, Ви зможете купити косильні головки мотокоси без попередніх передоплат за дуже вигідними цінами. Приємного вибору!