Зовнішній діаметр, мм 145 Внутрішній діаметр, мм 22 Товщина, мм 4,2

Специальная цена!
На складе

Зовнішній діаметр, мм 100 Внутрішній діаметр, мм 10 Товщина, мм 3,2

Специальная цена!
На складе

Зовнішній діаметр, мм 145 Внутрішній діаметр, мм 22 Товщина, мм 3,2

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 3 of 3 items

Верстати для заточування ланцюгів бензопил

Верстати для заточування ланцюгів бензопил і електропил (ручна або електрична модель) є ефективними пристосуваннями, ключовим призначенням яких є масова швидка правка ланцюгів з максимальною точністю.

Підтримка ріжучої здатності кромок ланок ланцюга для бензопил - дуже важливе правило. Навіть найбільша потужність Вашого агрегату не зробить бензопилу більш продуктивним інструментом, якщо пильний ланцюг притупився. Навпаки, використання агрегату з притупленим, негострим ланцюгом значно знижує ефективність виконання робіт з розпилювання навіть невеликих деталей, витрачаючи на це більше зусиль і часу. Також бензопила, що працює в умовах екстремального навантаження, зазнає підвищеного зносу всіх компонентів і механізмів. Як наслідок – виходять з ладу провідна зірочка та направляюча шина пили.

Для відновлення ріжучих властивостей пилки застосовуються спеціальні пристрої: круглий і плоский напилки, ручний або електричний верстат заточування пиляльного ланцюга. Постійне використання напилків, що допускає нерівномірне сточування та неточності корекції, призводять до швидкого зношування ланцюга бензопили. Навіть, якщо Ви є асом у заточенні, у Вас набита рука, і процес здається зовсім не трудомістким (хоча займає близько 6-8 годин), скориставшись одного разу заточувальним верстатом для ланцюгів, Ви навряд чи захочете повернутися до початкового способу заточування.

Конструкція верстата для заточування пиляльних ланцюгів така, що за допомогою поворотних затискних лещат фіксується на опорі ланцюг бензопили, а розташований зверху диск ручним керуванням підводиться зверху вниз кожному ріжучому зубцю. Залежно від кроку ланцюга визначається кут між ланцюгом та площиною кола.

Заточувальні верстати для ланцюгів бензопил у магазині «Pila.com.ua». Великий асортимент, доступні ціни

Електричний верстат для заточування ланцюга бензопили купити завжди можна в компанії «Pila.com.ua». В асортименті інтернет-магазину представлені побутові та професійні моделі верстатів заточування ланцюгів бензопил російського виробництва ікитайського. Будь-який верстат для заточування ланцюгів, ціна якого Вас приємно здивує, має велику кількість корисних функцій:

- працює з різними видами ланцюгів;

- дозволяє коригувати крок і глибину пропилу;

- допускає встановлення потрібного кута різу;

- дозволяє точно формувати обмежувач.

Купити верстат для заточування ланцюгів бензопил в Україні у надійного постачальника «Pila.com.ua» - придбати продуктивний, економічний, зручний в експлуатації пристрій, який стане для Вас ідеальним помічником у заточенні пильних ланцюгів!