Showing 1 - 6 of 6 items

Запчастини для мотокоси Echo

Торгова марка Echo - знаменитий японський бренд з багаторічним досвідом у виготовленні високоякісної садової техніки, у тому числі і запчастин для мотокосів Echo. Цей інструмент славиться своєю практичністю, ефективністю та високою працездатністю.

Купити тример Echo, представлений на ринку садової техніки в різних модифікаціях - набути можливість впоратися з роботою будь-якої складності з покосу трав'яних порослів, розчищення території від бур'янів, заготівлі сіна. Японські мотокоси зможуть задовольнити всі вимоги фермерів, працівників підприємств із лісозаготівлі, ландшафтних дизайнерів та працівників ЖКГ.

Запчастини та мотокоси Відлуння в Україні в інтернет-магазині «Pila.com.ua»

Основними перевагами мотокоса Ехо є:

- простий пуск установки;

- низька вага агрегату;

- зручність управління (U-подібна ручка);

- тиха робота та знижена вібрація двигуна;

- можливість заготівлі сіна завдяки високому крутному моменту, створеному великим ходом поршня;

- відмінні технічні характеристики;

- мала витрата палива та моторного масла;

- гарантія безвідмовної роботи протягом 5 років.

У бензотриммері Echo ідеально поєднуються сучасні інженерні рішення, а також інноваційні технології, що застосовуються в розробці даної техніки. Але для продовження терміну служби мотокоси необхідно своєчасно проводити заміну пошкоджених або непрацюючих деталей агрегату. При цьому важливо знати, що застосування невідповідних запчастин до мотокоси Echo просто неприпустимо.

На сьогоднішній день будь-який бажаючий може придбати запчастини мотокоси Ехо в Україні в нашому інтернет-магазині за низькими цінами! Необхідні витратні матеріали та комплектуючі для мотокоси Відлуння завжди в наявності на складі: двигуни, деталі циліндро-поршневої групи, маховики, карбюратори, муфти зчеплення, котушки запалення та багато іншого!

Доставка продукції можлива територією України та займає лічені дні. Купити товар можна просто та доступно! Оформіть замовлення на сайті на запчастини для мотокоси Echo або зв'яжіться з нашим менеджером за телефоном. Бажаємо Вам приємних покупок!