Поєднується з бензопилами Partner з наступними характеристиками: Довжина шини, см 35 Кількість ланок, шт. 52

Специальная цена!
На складе

Поєднується з бензопилами Partner від серії 350 Сhrome до 401 XT з наступними характеристиками: Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 40 Кількість ланок, шт. 56

Специальная цена!
На складе

Поєднується з бензопилами Partner побутового класу моделей від 350 Сhrome до 401 XT з наступними характеристиками: Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8'' Довжина шини, см 30 Кількість ланок, шт. 45

Специальная цена!
На складе

Поєднується з бензопилами Partner з наступними характеристиками: Довжина шини, см 40 Крок, дюйм 3/8 Ширина паза, мм 1,3 Кількість ланок, шт. 56

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 4 of 4 items

Шина бензопили Partner (Партнер)

Шина бензопили Partner - складова частина ріжучої гарнітури бензопили Partner, що відповідає за ефективність розпилу деревини та загальну працездатність агрегату.

Бензопила, випущена шведською компанією Partner, що входить до складу концерну Hysqvarna AB - відмінний помічник з виконання різних пильних робіт на заміській, садовій ділянці та будмайданчику. Цей інструмент побутового або напівпрофесійного типу з легкістю виконає обрізку сухих гілок, заготівлю дров, розпил деревини, ламінату, ДСП, МДФ, фанери і навіть здійснить валку невеликих дерев. Висока якість інструменту та його низька ціна є основними чинниками вибору бензопил Partner українськими користувачами.

Незважаючи на те, що бензопили Partner відрізняються високою надійністю, довговічністю, продуманістю конструкції та гарною ефективністю роботи, як і будь-який інший інструмент, можуть вимагати ремонту та заміни запчастин.

За ефективність розпилу в бензопилах відповідають шина та ланцюг для бензопили. Як важлива частина ріжучої гарнітури, шина бензопили Partner піддаються зносу. При правильно підібраній шині, її правильному налаштуванні розпилювання деревини відбуватиметься дуже продуктивно, якісно та швидко з мінімальними витратами палива. При покупці нової деталі віддавайте перевагу шині на бензопили Партнер, яка передбачена заводом-виробником до Вашої моделі бензопили. Для правильного підбору враховуйте такі технічні характеристики шини:

- довжину;

- крок;

- кількість ланок;

- ширину паза;

- конфігурацію хвостовика.

Купити шину для бензопили Партнер у магазині «Pila.com.ua» - прийняти вірне рішення!

В інтернет-магазині «Pila.com.ua» Вам не варто турбуватися про вибір шини до Вашого бензоінструменту. Відвідавши інтернет-каталог запчастин на сайті компанії, Ви обов'язково зможете купити шину для бензопили Партнер потрібної діни з дотриманням усіх технічних параметрів.

В асортименті представлені міцні сталеві шини стандартної довжини (35 см, 40 см) як оригінального виробника Partner, так і інших відомих компаній зі світовим ім'ям (Rapid (Австрія), Oregon (Канада) ), Platt (Польща)).

Якщо Вам потрібна шина на бензопилу Партнер, ціна цієї запчастини в інтернет-магазині Вас приємно здивує! Для оформлення швидкого замовлення купуйте на сайті в будь-який зручний для Вас час. Приємних покупок!