Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Зовнішній діаметр, мм 28 Кількість зубчиків. шт. 10

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 15 of 57 items

Запчастини до мотокоси Oleo-Mac

Якщо Ви наважилися стати власником інструментів, приладдя або запчастин для мотокоси Олео-Мак, ми запрошуємо Вас відвідати інтернет-магазин «Pila.com.ua»! Тут можна просто та зручно вибрати все, що необхідно. Досвідчені консультанти із задоволенням допоможуть вибрати відповідну модель мотокоси, аксесуари або запчастини для мотокоси Oleo-Mac Sparta 25, 38, 44 та інших моделей даної техніки відповідно до Ваших вимог до потужності, ціни та функціоналу.

Італійська торгова марка Oleo-Mac заснована більше 40 років тому. За цей час вона стала світовим лідером у виробництві інноваційної садової техніки, аксесуарів та запчастин для мотокоси Олео-Мак. Сьогодні відомий бренд завойовує довіру і у споживачів нашої країни, пропонуючи сертифіковану, надійну, багатофункціональну техніку останнього покоління для садово-паркових робіт. Чудова якість та увага до найдрібніших деталей – відмінна риса цієї компанії.

Де найкраще купити оригінальні запчастини мотокоси Олео-Мак?

За допомогою мотокоси Oleo-Mac дуже просто доглядати за газонами та полянами на садовій або дачній ділянці. Для стабільної та ефективної роботи техніки наш магазин пропонує споживачам найнеобхідніші та найзатребуваніші запасні частини.

У магазині «Pila.com.ua» Ви можете вибрати будь-які запчастини для мотокоси Олео-Мак. На сайті представлений широкий асортимент запчастин для різних моделей мотокос Oleo-Mac таких, як SPARTA 25, 250T, 740Т, 37, 38, 42, 44, 746, 753. Придбати можна як оригінальні запчастини мотокоси Олео-Мак, так і якісні аналогові деталі та комплектуючі за дуже привабливими цінами від європейських виробників.

У наявності на складі є:

- двигуни;

- поршні;

- карбюратори;

- стартери;

- поршневі кільця;

- підшипники та сальники;

- нижні, верхні редуктори та багато іншого.

Перелік запчастин для мотокоси Олео-Мак настільки великий, що Вам не варто витрачати свій час на пошук інших альтернативних магазинів. Від нас без покупки Ви точно не втечете! Купуйте запчастини у нас, і Ви назавжди забудете про проблеми та складнощі в роботі техніки!