Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 46 - 57 of 57 items

Запчастини до мотокоси Oleo-Mac

Якщо Ви наважилися стати власником інструментів, приладдя або запчастин для мотокоси Олео-Мак, ми запрошуємо Вас відвідати інтернет-магазин «Pila.com.ua»! Тут можна просто та зручно вибрати все, що необхідно. Досвідчені консультанти із задоволенням допоможуть вибрати відповідну модель мотокоси, аксесуари або запчастини для мотокоси Oleo-Mac Sparta 25, 38, 44 та інших моделей даної техніки відповідно до Ваших вимог до потужності, ціни та функціоналу.

Італійська торгова марка Oleo-Mac заснована більше 40 років тому. За цей час вона стала світовим лідером у виробництві інноваційної садової техніки, аксесуарів та запчастин для мотокоси Олео-Мак. Сьогодні відомий бренд завойовує довіру і у споживачів нашої країни, пропонуючи сертифіковану, надійну, багатофункціональну техніку останнього покоління для садово-паркових робіт. Чудова якість та увага до найдрібніших деталей – відмінна риса цієї компанії.

Де найкраще купити оригінальні запчастини мотокоси Олео-Мак?

За допомогою мотокоси Oleo-Mac дуже просто доглядати за газонами та полянами на садовій або дачній ділянці. Для стабільної та ефективної роботи техніки наш магазин пропонує споживачам найнеобхідніші та найзатребуваніші запасні частини.

У магазині «Pila.com.ua» Ви можете вибрати будь-які запчастини для мотокоси Олео-Мак. На сайті представлений широкий асортимент запчастин для різних моделей мотокос Oleo-Mac таких, як SPARTA 25, 250T, 740Т, 37, 38, 42, 44, 746, 753. Придбати можна як оригінальні запчастини мотокоси Олео-Мак, так і якісні аналогові деталі та комплектуючі за дуже привабливими цінами від європейських виробників.

У наявності на складі є:

- двигуни;

- поршні;

- карбюратори;

- стартери;

- поршневі кільця;

- підшипники та сальники;

- нижні, верхні редуктори та багато іншого.

Перелік запчастин для мотокоси Олео-Мак настільки великий, що Вам не варто витрачати свій час на пошук інших альтернативних магазинів. Від нас без покупки Ви точно не втечете! Купуйте запчастини у нас, і Ви назавжди забудете про проблеми та складнощі в роботі техніки!