Призначений для заточування ланцюгів бензопил з такими характеристиками: Ширина паза, мм 1,3/1,5 Крок ланцюга, дюйм 0,325

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 4 of 4 items

Набір для заточування ланцюга бензопили

Набір для заточування ланцюга бензопили - ряд необхідних інструментів, що застосовуються для відновлення ріжучих властивостей кромок зубців пиляльних ланцюгів. Набір для заточування ланцюга укомплектований важливими пристроями, без яких неможливе якісне заточення ланцюга агрегату.

У процесі експлуатації будь-який різальний інструмент має властивість притуплюватися і деформуватися. Ланцюг для бензопили електропили - тому не виняток, оскільки навіть м'яка і податлива деревина, будучи міцним матеріалом, здатна викликати значне зношування кромок зубів ланцюга. З метою відновлення різальних властивостей пилки обов'язково проводиться заточування пиляльного ланцюга в будь-якому сервісному центрі або самостійно, використовуючи спеціальні пристрої.

Набір для ручного заточування ланцюгів бензопил допоможе правильно, швидко і просто виконати заточення ланцюга бензопили навіть у домашніх умовах. Такий заточувальний набір, як правило, оснащений:

- спеціальною напрямною планкою (оправкою або державкою з ручкою) з розміткою кутів заточування;

- круглим напилком;

- контрольним калібром (шаблоном);

- плоским напилком.

Доцільніше відразу ж після придбання бензопили (електропили) набір для заточування ланцюга бензопили купити. Ця дія заощадить Ваш час, дасть гарантію подальшої працездатності та продуктивності роботи пили, забезпечить регулярне якісне обслуговування та належний догляд за ланцюгом.

Наточування ріжучих зубів ланцюга здійснюється за допомогою державки з круглим напилком, заточування зубів-обмежувачів - плоским напилком. Варто врахувати той факт, що застосування одного напилка без планки не забезпечує рівномірне заточування всіх зубів під одним кутом, оскільки кут заточування майстер визначає на око. А такі похибки можуть призвести до збою роботи пили: пильний ланцюг «йтиме» в різні боки.

Застосування шаблону забезпечує правильність і точність сточування зуба-обмежувача плоским напилком. Для досягнення більшого комфорту, зручності та якісної роботи користуйтеся лещатками для надійного затиску пильної шини між ними. Як правильно точити ланцюг бензопили напилком дивіться у відео-огляді на нашому сайті.

Набір напилків для заточування ланцюгів бензопил. Найкращі ціни та асортимент у магазині «Pila.com.ua»!

Набір для заточування ланцюга бензопили купити недорого і швидко можна, відвідавши інтернет-магазин «Pila.com.ua». Електронний каталог компанії пропонує Вам великий вибір високоякісних наборів для заточування пиляльних ланцюгів виробництва Австрії (Rapid) та Канади (Oregon). Напильники, виготовлені з високоякісної сталі, вибираються з урахуванням кроку ланцюга вашої бензопили (4 - 5,5 мм).