Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 9 of 9 items

Свічка запалювання для бензопили

Свічка запалювання для бензопили - найважливіша частина бензинової ланцюгової пилки. Такий інструмент із новими справними свічками запалювання завжди дає кращі результати в роботі, оскільки від якості свічки залежить функціональний стан інших вузлів апарата.

Які свічки запалювання для бензопили можна придбати у нас?

Ми пропонуємо Вашій увазі кілька моделей від відомих на ринку бензинового обладнання виробників: Oregon, Bosch, Champion, Marshall Premium.

Свічка запалювання Oregon використовується в двотактних двигунах з повітряною системою охолодження. Свічка запалювання для бензопили має ряд переваг:

- велика кількість оксиду алюмінію в ізоляторі, що забезпечує відмінну механічну щільність та теплопровідність;

- спеціальна форма спідниці ізолятора;

- високий опір до вигоряння заземлюючого електрода.

Іскрова свічка запалювання Bosch зі стандартною посадкою відмінно підходить для використання в двотактних двигунах бензопил Stihl, Husqvarna, Efco, Oleo-Mac, Байкал, Makita, Урал, Viper. Свічка запалювання для бензопили від американського бренду Champion є універсальною, має стандартну посадку і виконана за всіма стандартами виробника. Виріб має надійне ущільнення, яке захищає свічку від вологи, що важливо при роботі у важких погодних умовах. Champion показує хорошу ефективність у різних температурних режимах.

Бренд Marshall пропонує на ринку запчастин бензопили якісну продукцію, свічки запалювання не є винятком. Свічка Marshall Premium є відмінним рішенням для двотактних двигунів із системою повітряного охолодження. Виріб підходить для установки в бензопилах Stihl, Husqvarna, Efco, Oleo-Mac, Makita, Байкал, Урал та інших виробників.

Свічка запалювання для бензопили з комплекту Bosch Iridium має підвищений ресурс, використовується в різних бензопилах. Традиційна якість поряд із сучасними технологіями роблять ці свічки одним із найкращих рішень для професійних та побутових інструментів.

Де купити свічку запалювання для бензопили?

При купівлі та встановленні свічки важливим моментом є зазор свічок запалювання на бензопилах, значення якого має бути приблизно 0,5 мм. Щоб придбати свічку запалювання в нашому магазині достатньо оформити замовлення на товар, що Вас цікавить, і дочекатися поставки в найближче до Вас відділення служби доставки.