Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 10 of 10 items

Запчастини для мотокос AL-KO

Німецька компанія AL-KO з 85-річним досвідом роботи - надійний виробник мотокос та запчастин для мотокос AL-KO. У цій садовій техніці чудово поєднуються професіоналізм найкращих інженерів, оригінальність дизайну та досконала якість продукції. В асортименті є все необхідне для чудового та доглянутого саду. Тому інструменти AL-KO реалізуються у 40 країнах на різних континентах світу.

Відмінні характеристики мотокос бренду АЛ-КО

Мотокоси AL-KO представлені трьома популярними серіями: Premium, Comfort та Classic. Підбирати техніку варто, керуючись майбутніми завданнями виконання робіт. Як правило, цей інструмент використовується для скосу трави, догляду за газонами та для очищення земельних ділянок від бур'янів.

Всі мотокоси AL-KO відрізняються функціональністю, універсальністю, високою продуктивністю та відмінними технічними характеристиками. Цією технікою можуть користуватися як професійні працівники, так і любителі-садівники, які дбають про свою дачну ділянку. Мотокоса даного бренду дозволить Вам виконати поставлені завдання за будь-яких умов роботи, оскільки:

- витривала при зростанні потужності двигуна;

- оснащена потужним двотактним бензиновим двигуном (0,7 – 1,1 кВт);

- має чудову ріжучу систему (є можливість працювати ножем та ліскою);

- якісно зібрана;

- має сучасний ергономічний дизайн;

- зручна у транспортуванні та зберіганні (цілісна або розбірна штанга).

Запчастини для мотокос AL-KO в «Pila.com.ua» - чудова можливість «поставити на ноги» Ваш інструмент

Найвища німецька якість продукції AL-KO - бездоганна гарантія. Але варто зауважити, що якої б якості не був інструмент, рано чи пізно ремонт неминучий. Ваша мотокоса може зовсім припинити працювати або працювати неефективно з тієї чи іншої причини.

При експлуатації мотокос найчастіше виходять з ладу такі деталі та вузли: стартер, циліндро-поршнева група, котушка та свічка запалювання. Всі ці запчастини до мотокоси АЛ-КО та багато інших можна вибрати в електронному каталозі нашого інтернет-магазину. До того ж, консультанти завжди будуть раді Вам допомогти.

Магазин пропонує широкий асортимент запчастин для мотокос AL-KO для їхньої впевненої та безперебійної роботи. Відкрийте всі переваги якісної інноваційної техніки з нами!

У розділі «Запчастини для мотокос AL-KO» представлені запасні деталі до наступних моделей агрегату: BC 4535 II Premium, FRS 4125, BC 4125 II Comfort. Ви можете вибрати всілякі комплектуючі та витратні матеріали за дуже привабливими цінами.

Ми з легкістю доставимо Вам товар у будь-який населений пункт нашої країни в найкоротші терміни. Телефонуйте та оформлюйте замовлення на запчастини для мотокос AL-KO у нашому магазині прямо зараз!