Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Зовнішній діаметр, мм 8 Внутрішній діаметр, мм 4,8

Специальная цена!
На складе

Зовнішній діаметр, мм 7 Внутрішній діаметр, мм 3,2

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
66 грн 73 грн -10%

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 12 of 12 items

Інші витратні матеріали та інструменти для бензопил

Для успішного виконання роботи бензопилою необхідно підтримувати її у справному стані. І в цьому Вам допоможуть витратні матеріали для бензопили та інструменти для ремонту бензопили, представлені в нашому магазині.

Бензопила ніколи не була інструментом виключно лісорубів. Цей агрегат став помічником багатьох власників приватних будинків та дачних ділянок. Оскільки такі роботи, як обрізання сучків та заготівля дров на зиму, виконуються куди швидше за допомогою бензинового обладнання.

Які витратні матеріали для бензопил можна купити в магазині «Pila.com.ua»?

Ми надаємо широкий спектр витратних матеріалів для бензопил:

- свічкові ключі;

- професійні захисні окуляри;

- стопори поршнів;

- додаткові шнури стартера з ручкою;

- паливні шланги різного діаметра;

- викрутки;

- ключі і т.д.

Свічкові ключі професійної серії та торцеві гайкові ключі виконані з якісних сплавів, спеціально розроблених для використання протягом тривалого часу та у важких погодних умовах. Такі вироби не сточуються за кілька місяців і дозволяють швидко замінити свічку запалювання. Варто пам'ятати, що інструменти для бензопили завжди повинні бути під рукою під час роботи.

Прозорі захисні окуляри німецького виробника STIHL забезпечують як передній, так і бічний захист від сміття і тирси. Окуляри також захищають від ультрафіолетових променів, що важливо при тривалій роботі у сонячний день. Матеріал окулярів стійкий до ударів і не пітніє у холодну погоду.

Оригінальний стопор поршня STIHL використовується для фіксації поршня під час зняття маховика або муфти зчеплення. У нашому магазині Ви також знайдете пластиковий стопор поршня. Відмінним рішенням стане покупка набору для ремонту бензопили, пристосованого для монтажу основних вузлів бензопили. Усі складові набору виготовлені із пластику, стійкого до ударів.

Якщо Ви хочете купити інструмент для бензопил та витратні матеріали для бензопил, достатньо оформити замовлення на нашому сайті, не виходячи з дому. І вже за пару днів Ви зможете отримати необхідний товар та повноцінно відновити роботу інструмента!