Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 35 Кількість ланок, шт. 52

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 40 Кількість ланок, шт. 56

Специальная цена!
На складе

Ширина паза, мм 1.3 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 40 Кількість ланок, шт. 57

Специальная цена!
На складе
Showing 1 - 3 of 3 items

Ланцюги електропили

Ланцюг для електропили - основний елемент гарнітури ланцюгової електропили, що є рядом з послідовно з'єднаних ланок з ріжучими кромками. Будучи власником зручної та ергономічної бензо- або електропили, при її експлуатації необхідно стежити за станом не тільки двигуна пили, а й ланцюга бензопил, електропил.

Пристосування для різання деревини (ручна пилка, лобзик, бензопила, електропила) є дуже корисними інструментами в підсобному господарстві, побуті та будівництві. Великі обсяги робіт із заготівлі лісу, складні вуличні будівельні роботи вимагають застосування потужного агрегату – бензопили. Але, якщо інструмент Вам необхідний час від часу для виконання невеликих побутових завдань, домашніх ремонтних робіт, розпилювання малих і середніх колод, ідеальним вибором буде електрична пилка.

У порівнянні з бензиновими аналогами електричні пили мають ряд переваг:

- не вимагають часу на підготовку паливної суміші;

- не забруднюють повітря токсичними вихлопами;

- практично безшумні;

- мають малу вагу та габарити;

- дають можливість виконувати роботи з розпилювання деревини в закритих приміщеннях;

- невибагливі до складного технічного обслуговування.

Робота від електромережі, електропила застосовується в досить обмежених просторах, де є поблизу джерело живлення. Також електропили мають щадний режим використання і мають невелику продуктивність.

При частому використанні пилки Вам може знадобитися ремонт ланцюгів електропил, заточення ланцюга електропили або повна заміна пиляльного ланцюга. За ознаками притуплення ланцюга (зміна кольору стружки, зменшення його розміру) можна визначити необхідність заточування. Зношений ланцюг для електропили варто замінити повністю, враховуючи такі технічні характеристики: крок ланцюга, кут заточування, довжину ланцюга, товщину провідної ланки, висоту профілю, тип різальних ланок.

Як вибрати ланцюг для електропили? «Pila.com.ua» знайде відповіді на Ваші запитання!

Ланцюги електропил в Україні Ви зможете знайти в інтернет-магазині «Pila.com.ua». Асортименти продукції представлені високоякісними, зносостійкими виробами відомого європейського виробника Stihl. На сайті є можливість купити ланцюг для електропили будь-якої потужності та марки, підібрати найкращий варіант для фігурної обробки деревини, оформлення крони або поздовжнього пиляння. Оснащуючи свій інструмент ланцюгом Штиль оригінал, можете бути впевнені у надійній та ефективній працездатності Вашої електропили!

Залишайте замовлення на сайті або довірте його оформлення нашим консультантам, та отримайте свій товар у найкоротші терміни у зручному для Вас офісі транспортної компанії! Магазин «Pila.com.ua» цінує своїх клієнтів. Низька ціна, вигідні пропозиції, висока якість продукції, професійний сервіс та швидка швидкість доставки приємно порадують кожного!