64 грн 128 грн -50%
Распродажа!

Ширина паза, мм 1.5 Крок ланцюга, дюйм 3/8" Кількість ланок, шт. 56

На складе

Ширина паза, мм 1,5 Крок ланцюга, дюйм 0,325 Довжина шини, см 45 Кількість ланок ланцюга, шт. 72

На складе

Ширина паза, мм 1,5 Крок ланцюга, дюйм 0,325 Довжина шини, см 38 Кількість ланок ланцюга, шт. 64

На складе
Showing 1 - 7 of 7 items

Товари зі знижкою до 80%

Бензопила та мотокоса встигли стати надійними помічниками в роботі та господарстві багатьом. Тому запропоновані до Вашої уваги товари зі знижкою, серед яких Ви знайдете витратні матеріали та запчастини до моторизованої техніки, будуть дуже доречними. Скіс трави, заготівля дрів, обрізка сухого суччя, валка лісу та інші види робіт виконуються набагато швидше за допомогою бензинового обладнання. Перевага бензопил та мотокос над ручним інструментом вже більше половини століття ні для кого не є секретом.

Знос ключових функціональних вузлів бензопили та мотокоси - лише питання часу, і навіть дорогі оригінальні запчастини рано чи пізно доведеться замінити. Важливість справності бензинового обладнання не може бути перебільшена, адже це основна умова безпеки оператора під час роботи.

Які товари зі знижкою Ви можете придбати у нас?

Каталог товарів зі знижками ледве розміщується на одній сторінці нашого сайту. Ціна товару зі знижкою істотно нижча за звичні ціни, і це дуже приємна новина для наших клієнтів. Купуйте наступні товари зі знижкою інтернет-магазину «Pila.com.ua»:

- ключі для регулювання карбюратора;

- гвинти монтажні для інструментів;

- бензобаки та маслобаки для пилок;

- захисні чохли;

- універсальні викрутки;

- ключі для свічок;

- заглушки амортизатора для бензопил та ін.

Окрім цього, серед товарів зі знижкою по акції Ви також знайдете: напилки, монтажні гвинти, шпильку кріплення глушника, універсальні свічки запалювання, фільтраційні сітки, напрямні і багато іншого! Товари зі знижкою досить затребувані, оскільки багато з них є витратними матеріалами і підлягають частій заміні (а не тільки при капітальному ремонті бензопили чи мотокоси).

Дана акція - хороша можливість запастися витратними елементами та інструментами на кілька сезонів. Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, Ви можете без жодних труднощів придбати товари зі знижкою. Для цього достатньо оформити замовлення у кілька кліків і в найкоротший час його отримати у відділенні Нової Пошти.