Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе

Специальная цена!
На складе
Showing 16 - 27 of 27 items

Запчастини до мотокоси Oleo-Mac Sparta 25, 250Т

До моделей 25, 250Т Спарта мотокос Олео Мак запчастини взаємозамінні та сумісні. Невеликою відмінністю між комплектуючими цих бензокос є глушники (відмінність у формі) та дизайн циліндра. Зробити правильний вибір запчастин допоможуть детальні описи змінних елементів, фотографії та оригінальні номери (коди) цих деталей.

Наш інтернет-магазин пропонує для мотокос Олео Мак Спарта 25, 250Т необхідні запасні частини у великому асортименті за вигідними цінами. Бензотримери цього виробника є популярними серед користувачів садової техніки в Україні, навіть незважаючи на поширення на ринку дешевих китайських та російських тримерів.

Особливості мотокос Олео Мак, запчастини та необхідність їх придбання

Завдяки надійності та простоті конструкції косильних агрегатів Oleo-Mac цей інструмент відмінно себе зарекомендував стабільною тривалою роботою. Двигун мотокос чудово працює на вітчизняному бензині і зовсім не вибагливий. Ці моделі часто обирають працівники комунальних служб та підприємств, а також звичайні користувачі для виконання побутових завдань на садових та паркових територіях.

Серед основних особливостей бензокос Oleo-Mac Sparta 25, 250Т варто виділити:

- легкий запуск;

- простоту конструкції;

- напівавтоматичну тривимірну головку;

- великий обсяг паливного бака (можливість тривалої роботи без дозаправки);

- доступну вартість техніки та запчастин.

Але якою б якісною не була мотокоса Олео Мак, запчастини до неї рано чи пізно знадобляться для проведення ремонту при виході з ладу її деталей. Для того, щоб запобігти погіршенню якості роботи та виникненню серйозних проблем з інструментом, слід вчасно купити до мотокоси Олео Мак запчастини. Недорого та з швидкою доставкою завжди можна замовити змінні деталі у нашому магазині! В асортименті є наступний товар: двигун, поршень, карбюратор, стартер, редуктор, бензобак, муфта зчеплення та багато іншого.