Сумісна з більшістю моделей бензопил Husqvarna з наступними параметрами: Ширина паза, мм 1,5 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 61 Кількість ланок, шт. 84

Специальная цена!
На складе
358 грн 716 грн -50%
Распродажа!

Поєднується з бензопилами Husqvarna з наступними характеристиками: Ширина паза, мм 1.5 Крок ланцюга, дюйм 3/8 ПРОФІ  Довжина шини, см 38 Кількість ланок, шт. 56

На складе
716 грн 1 431 грн -50%
Распродажа!

Поєднується з бензопилами Husqvarna з наступними характеристиками: Ширина паза, мм 1.5 Крок ланцюга, дюйм 3/8 ПРОФІ  Довжина шини, см 38 Кількість ланок, шт. 56

На складе

Поєднується з більшістю бензопил Husqvarna з такими характеристиками: Ширина паза, мм 1,6 Крок ланцюга, дюйм 3/8 Довжина шини, см 90 Кількість ланок, шт. 114

Специальная цена!
На складе
Showing 16 - 19 of 19 items

Шина для бензопили Husqvarna (Хускварна)

Шина для бензопили Husqvarna – складова частина пильної гарнітури бензопили бренду Husqvarna, що направляє для ланцюга, що відповідає за якість та ефективність проведення ріжучих робіт.

Ким би ви не були - власником власної садової ділянки або професійним працівником лісозаготівельного виробництва, такий інструмент, як ланцюгова пилка Husqvarna, стане Вам продуктивним і потужним помічником у вирішенні навіть найскладніших завдань. Ергономічна конструкція, екологічно чистий двигун X-TORQ, що споживає мінімальну кількість палива, система легкого запуску SmartStart, безпеку та зручність використання роблять бензопилу Husqvarna надійним та ефективним інструментом майбутнього.

Шина для бензопили Husqvarna оригінального виробництва, як і сам робочий агрегат, виготовлена ​​з високоякісного матеріалу з дотриманням усіх європейських стандартів та вимог. Як одна з найкращих у світі, направляюча шина Хускварна здатна виробляти якісне, рівне різання з ідеальним утриманням ланцюга в пропилі.

Компанія Husqvarna виробляє шини наступних видів:

- шини з веденою зірочкою зварені композиційні, що ламінують, з плавним радіусом і вигином;

- шини для бензопил Хускварна зі змінним наконечником суцільнометалеві;

- суцільнометалеві шини для пиляння особливо твердої деревини.

Всі шини на бензопилу Хускварна (Husqvarna) додатково захищені від розвитку корозійних процесів та появи подряпин спеціальним епоксидним покриттям. Фірмова шина на бензопилу забезпечить оптимізацію ланцюгової пилки та досягнення найвищих експлуатаційних показників за будь-яких умов роботи та складності поставлених завдань. Також виробник дає офіційну гарантію якості на оригінальні аксесуари протягом усього терміну експлуатації.

Вирішили купити шину на бензопилу Хускварна? Вам у «Pila.com.ua»!

Інтернет-магазин «Pila.com.ua» пропонує покупцям широкий асортимент комплектуючих, запасних частин та аксесуарів до ланцюгових пил Husqvarna. Зокрема, у нас Ви зможете купити шину на бензопилу Хускварна та зробити Вашу ланцюгову пилку неймовірно потужним та безпечним інструментом для виконання лісових, садово-паркових та будівельних робіт.

Великий вибір шин різної довжини, призначення, виробника (Husqvarna, Rapid, Platt) дозволить задовольнити потреби будь-якого українського користувача, власника побутової, напівпрофесійної чи професійної бензопили.

Якщо Вам потрібно купити шину, ланцюг на бензопилу Хускварна в Україні, компанія «Pila.com.ua» завжди до Ваших послуг! Продукція високої якості від світових виробників, відмінний сервіс, низька ціна, оперативна доставка – наші переваги!